středa 29. června 2022

Letní tip na super tělový olej se třpytkami | Avon Planet Spa Radiance Ritual

Ahoj, dneska si dáme nějaký ten letní a nejen letní tip na tělový olejíček se zlatými třpytkami, krásnou parfémovou vůní a to doslova za pakatel. 

Ano, jedná se o tenhle olejíček z řady Radiance Ritual od Avonu, který jsem si kupovala od Haničky. Hanička teď zkouší více Planet spa tělovou kosmetiku a pár objevů už má, tak dneska jsem tu já se svým prvním. Že testuju různé olejíčky už pro vás není žádným tajemstvím a asi jsem objevila zatím TOPku. Balení 150 mililitrů stojí obvykle okolo 139 Kč, což v propočtu s drogérií nevychází vůbec špatně a balení s odklápěcím víčkem taky funguje dobře. 

Zlaté třpytky by mohly někoho na první dobrou vyděsit, ale není vůbec třeba - jsou tam fakt malinkato já to na kůži absolutně nepozoruji akorát v dlani při nanášení. Olej se poměrně rychle vstřebává a na pokožce nijak nelepí a navíc NAVÍC krásně voní. Nějaký Saloos, Alverde, Bioil a já nevím jaké všecky další značky si vůní ani neškrtnou oproti tomuhle. Silná až parfémová vůně, která poměrně dobře vydrží i přítel hnedka chválil čím to voním. Mám určitě v plánu vyzkoušet i ten druhý, co mají v nabídce a pokud jste olejíčkový toto bude pro vás. Hodnotím 10/10.

Sabča

2 komentáře:

  1. Milá Sabi, měla jsem tento olejíček loni, jen ve spreji a byl super. Na léto, značka ideál. Krásné dny přeji. ☺♥
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
  2. Já olejíčková nejsem, nějak mi víc vyhovují tělová mléka.

    OdpovědětVymazat

Přečteno za Duben 2024