neděle 29. května 2022

Alverde Tělový olej Šípková růže & Rakytník | MINIRECENZE

Ahoj všichni, vítám vás u dnešního článku, kde se pověnujeme recenzi tělové olejíčku od privátní značky přírodní kosmetiky drogeri dm - Alverde. 


Tělový olejíček není pro mě první ani poslední zkušeností z drogerie. Ráda zkouším napříč daným produktem varianty různých značek, proto tu dneska jsme. Tělový olejíček Alverde nabízí hnedka v třech různých variantách - růže & rakytník, citrusy proti celulitidě, na unavené svaly s arnikou. Všechna balení kromě krásné skleněné lahvičky jsou v krabičce, což na mě působí tak nějak lépe a bude se to vyjímat i v dárkových balíčcích. Cena je 129 Kč za 100 ml, což se může zdát vyšší, ale je to i na drogérku docela průměr v porovnání se Saloos a Dermacolem, co jsou ve stejné uličce. Ušetřit se pak dá koupí olejíčku dětského od Babylove, ale ten já posledně nenašla. 

Olejíček je krásně vyživný, rychle se vstřebává a má takovou lehce kyselou vůni po rakytníku, růži jsem tam osobně neregistrovala. Zatím mi přijde, že díky právě tomu dávkování o něco pomaleji ubývá. Celkově si troufnu hodnotit ho na 9/10 osobně mi nesedí parfemace, ale to mi nikdy neseděla ani u Saloosu, takže bude nejspíš zakopaný pes někdy na mé straně. 

Co vy a tělové oleje? Používáte je nebo jsou vaším úhlavním nepřítelem, protože vám vadí konzistence či pocit mastnoty? Dejte mi vědět do komentářů.

Sabča




6 komentářů:

  1. Já oleje nepoužívám - nemám ráda pocit mastnoty. Dávám přednost tělovým mlékům. Ale je mi sympatické balení s dávkovací pumpičkou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj :-D 100 lidí 100 chutí to naprosto chápu. Mně se to taky líbilo, přeci jen ty oleje jsou dražší a tímhle se dost produktu ušetří.

      Vymazat
  2. Milá Sabi, olejíček jsem neměla, od Alverde již delší dobu nic neměla vlastně. Olejíčky jsou super, nyní mám ten od Douglas, který jsem pořídila někdy v zimě ve slevě. ☺
    Krásný den přeji.
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Eri, já si u nich poslední dobou vždycky něco najdu. Posledně mě zaujaly ampulky na pleť týdenní kúra, ale nechala jsem je tam byla jsem hodná :-D Děkuji za komentář a měj se fajn !

      Vymazat
  3. Ahoj Sabi,
    tělové oleje tolik nepoužívám, ale zrovna včera jsem si jeden koupila u Isany, tak jsem na něj moc zvědavá. Určitě pak sepíšu nějakou recenzi:-)
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat