čtvrtek 5. května 2022

Nákupy & Novinky | Oriflame, Sephora, DM, Avon...

 Ahoj všichni, zase se mi tu nashromáždily nějaké věci, co jsem buď dostala nebo jsem si je koupila a ráda bych Vám je představila. Minulé nákupy byly trochu skromnější, ale o to víc jsem nakupovala defakto v posledních týdnech. 


Začnu Oriflame nákupem, původně jsem neměla z tohoto katalogu v plánu objednávat, už jsem zkrátka za kosmetiku nechala dost právě na Elninu, nakonec jsem neodolala díky jejich aprílové 21% na všechno slevě. To v podstatě pro brand partnery znamená 44% na všechno. S mamkou a sestřenkou jsme daly dohromady menší objednávku a větší polovina je moje. Koupila jsem si do práce/do kabelky parfemovanou vodu Divine, ta už v katalogu byla ve slevě a já na ní využila dalších 44 dolů, takže tím jsem se dostala na nějakých 243 Kč. Už jsem jí dvakrát, možná i třikrát měla a na léto je úplně super. Vyšly nové masky z řady Love Nature a pokud moje články čtete pravidelně víte, jak jsem je měla ráda. Hrozno a pomeranč s ovsem vyměnily za varianty granátové jablko a broskev. Jedna mě po slevách stála 48 Kč.  Pak už jsem šla po věcech, co jsem potřebovala doplnit . Krém na ruce SoftCaress za mnohé patří k právě nejvíc hydratačním krémům na ruce, co tato značka nabízí. Já mám variantu s makadamovým olejem, zatím jsem ho zkoušela jen jednou, takže mohu říct max. to, že hezky voní a stál 48 Kč. Mycí houba za 21 Kč, na tom není moc o čem mluvit a nakonec sprchový gel z jejich letos představené řady Scents & Moments s zřejmě vůní grepu taky za 48 Kč. Takže čistě za produkty z fotky mi to vyšlo na nějakých 456 Kč, což za 6 produktů, kde je i voňavka je mega pecka. 


Když jsem si byla vyzvednout brýle chtěla jsem si i udělat něčím radost za to, že to u zubařky dopadlo dobře. Hrozně nerada k ní chodím, oblečení zase nikde nic moc s vyjímkou Orsay, kde ale zase mi neseděl střih nebo neměly velikost, takže úlovek žádný. Zastavila mě slečna s vůněmi a nakonec mě vážně dostala na tuhle červenou Mavue Paris Icone Tendresse, kterou jsem pořídila za 500 Kč. Je to hodně sladká, ale zároveň pudrová elegantní vůně. Hnedka jsem jí doma rozdělala a nevoním se teď skoro ničím jiným. 

Nějaké novinky tu mám i ze Sephory, už delší dobu si říkám, že bych ráda vyzkoušela nějaký z zprofanovaných Tik Tok a YouTube produktů. Mám tu od The Ordinary kyselinu hyaluronovou, tu já vyhledávám naprosto ve všech produktech. Mají menší a větší balení, já mám to menší za 195 Kč a zatím je vážně super. Překvapivě mi vyhovuje i to jejich kapátkové balení a vážně tu pleť mám teďka úplně parádní. Stejně tak s kys.hyaluronovou tu mám i hydratační krém privátní značky Sephora, která poslední roky jede docela bomby. To je zároveň jediná z těch skincare věcí, co má nějakou lehkou parfemaci. 50 ml balení stojí 249 Kč a můžete ho používat jako denní i noční, já ho mám jako denní. No a pak jako poslední ze skincare tu mám můj první oční krém, na The Inkey List jsem slyšela v poslední době spousty chvály a mezi těmi produkty i právě na kofeinový oční krém. Taky se pohybuje kolem dvou set korun, takže nic co by vás zruinovalo. No a sprchový gel Lush Good Karma ten jsem dostala. 
U tchýně jsem si udělala menší zásobu krémů na nohy i ruce, v obojím Avon boduje za příjemný ceny. No právě ty ceny si bohužel už napamatuju, mohu jen říct, že dohromady jsem platila 225 Kč. Mám tu velký krém na nohy s AHA kyselinami a k němu na doplnění peeling na nohy. Nevěřili byste jak je to příjemný si tímhle ty nohy jednou za týden promasírovat. Krém na ruce jsem vzala tenhle jasmínový s krásným kytičkovým obalem.
Vyrazila jsem i do dmka původně pro balzám na rty, vzala jsem tyhle základní Sensitive, jsou v balení hnedka dva za 29,90 Kč a balzám to se nikdy neztratí. Cestou jsem narazila u holící sekce na nové limitované už zřejmě letní edice tropic fantasy a peachy vibec, takže jsem vzala pěnu i gel. Pěna stála 24,90 Kč a gel snad 39,90 Kč. Když už jsem tam tak stála nemohla jsem nevzít alespoň malé balení náhradních hlavic do holítka za 89,90 Kč. Na nákup jsem využila bodíky nasbírané na kartičce, takže mě vyšel jenom na 100 Kč.

Jako poslední tu mám mininákup z Oriflame, kde jsem objednávala nějaké věci pro mamku, tetu a sestřenici. Vybrala jsem si z nové Love Nature řady s kokosovým olejem a kakovým máslem tělový krém za 130 Kč. Zbývající dva produkty jsou v rámci balíčku, při jehož zakoupení neplatíte poštovné. Přeci jenom lepší dát 139 Kč za dva produkty než 115 Kč za poštu. Intimní gel navíc už v zásobách žádný nemám takže tento Feminelle Teens Gentle se hodí. Antibakteriální gel na ruce někomu podaruji, mám jich hojnou zásobu ještě od covidu. 

A to by bylo všechno, duben byl na nákupy výživný, ale v květnu se zase budu potřebovat trochu uskromnit. Podařilo se mi doplnit zásoby kosmetiky, takže krabici a poličku v nočním stolku mám zase plnou a teď se zaměřím na spotřebu a recenze produktů. 

Čím jste si v poslední době udělaly radost vy? Dejte mi vědět do komentářů :-)

Sabča



 







10 komentářů:

  1. Zaujal mne sprcháč s vůní grepu - mám citrusové vůně ráda (pokud nevoní tedy jako čistič na WC ;-)).
    A taky si občas při objednávce něco přihodím, abych neplatila poštovné (díky tomu mám doma několik šamponů YR, které jsem takhle přihazovala :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáni, ještě jsem ho nezkoušela, tak dám vědět jaký bude. Měla jsem ten Soft Cudles a ten byl velmi příjemný. Já jsem na tohle hrozná radši produkt za 150 než dát 100 kč za poštovné :-D

      Vymazat
  2. Parfém Icone mám taky, ale nevím, zda mi voní :-D Dostala jsem ji od přítele k Vánocům, ale jak nemám 100% čich, tak mi spíše smrdí než voní :D Každopádně škoda, že jsem nestihla slevu na tu vůni Divine, protože tu jsem měla už dvakrát a vím, že naprosto božsky voní a chci ji zas! Jinak ty žiletky používám taky a jsou super. Teď dodělávám krémy na ruce a těším se, až si koupím nějaký nový :-)

    http://www.jancahala.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jani, z toho si nic nedělej. Mně po covidu přestala chutnat pizza cítím jenom těsto a rajčatový základ jinak nic :-( Já jsem si jí do práce teda docela oblíbila, ale je fakt, že je hodně výrazná a sladká. No právě já si jí musela hnedka objednat za ty peníze. Děkuji za komentář a měj se fajn.

      Vymazat
  3. Hyaluronové sérum od The Ordinary jsem si taky oblíbila hned po prvním použití a zrovna dneska jsem si objednala druhé balení. :D Líbí se mi, že jsou ty produkty kvalitní a za dobrou cenu a taky, že mi vydrží klidně celý rok. Od The Inkey List jsem zatím zkoušela jen retinolové sérum, a to chválím všude, kde se dá. Zajímala by mě pak nějaká reakce na ten kofeinový oční krém. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, naprosto souhlasím. Jen ještě nevím jak dlouho mi vydrží to se teprve uvidí. Já se retinolů docela bojím, ještě jsem nepronikla ani do fáze SPF na obličej, tak to nechci riskovat. Recenze na The Ordinary i The Inkey List bude 15.5.

      Vymazat
  4. Milá Sabi, s The Ordinary jsem spokojená, kys. Hyaluronovou mám již podruhé, no a od The Inkey List jsem si pořídila vitamin C - zatím jsem nezkoušela.
    Moc pěkné nákupy. Mám ráda tyto inspirující články.
    Prima neděli přeji. : ))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Eri, mě docela zaujaly u TO ty jejich pudry s vitamínem C a niacinamidem, že si to můžeš přimíchat do krému na obličej a vlastně i na tělo. Jinak děkuji už jsou v přípravě další neboj :-D Měj se hezky

      Vymazat
  5. Oriflame je taková klasika. Já si objednávala vůni Love potion secrets ta nádherně voní. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat