neděle 22. května 2022

Avon Advance Techniques Supreme Oils Treatment Serum | MINIRECENZE

 Ahoj, vítám vás u dnešní recenze zase na nějakou tu vlasovou kosmetiku. Od Avonu si poměrně pravidelně kupuji jejich sérum na vlasy s arganovým olejem z té modré řady, no teď asi dva měsíce zpátky představily nové sérum kombinující údajně pět vzácných olejů. Vzhledem k akci v jednom z katalogů jsem se ho rozhodla vyzkoušet a dneska si k němu tedy něco povíme.


Sérum 30 ml v akci se dá sehnat kolem 80 Kč, což je slušné. Konzistencí se jedná o takové mastnější želé, které se do vlasů dá krásně vetřít. Já hodně olejíčky používám na suché konečky a nebo když něco prostě nemůžu rozčesat. Tohle se mi osvědčilo na oboje a navíc hrozně krásně voní jako snad všechna Avon séra, co jsem zatím vyzkoušela. Balení má praktickou pumpičku, já většinu potřebuju tak čtyři na celé konečky.

 U mastnějších vlasů nedoporučuji kombinovat ještě s maskou na vlasy mohlo by to být už moc. Vlasy mám na druhý den rozhodně lesklejší a uhlazenější a ta vůně v nich drží. Co se týče právě rychlejší maštění vlasů to já nezaznamenala neb si myju vlasy tak či tak obden. Zkoušela jsem už i jiné olejíčky z drogerie - Gliss Kur, Langhaarmadchen, Aussie, ale žádný nebyl takhle super. Proto u mě i nadále různé varianty olejových sér od Avonu uvidíte. Pokud neřešíte nějak moc složení určitě doporučuji :-) 

Na jaký olejíček nedáte dopustit vy? Používáte na léto nějakou speciální péči do konečků? Dejte mi vědět do komentářů :-)

Sabča

3 komentáře:

  1. Já séra a masky na vlasy moc nepoužívám, i když teď zrovna mám něco od Garnieru, co by mělo být maska a kondickonér v jednom a pak mám sérum od YR pro posílení vlasů. A sem tam použiju olejíček na konečky - ale fakt málo, to jedno balení už tu mám asi 4 roky :)

    OdpovědětVymazat
  2. Dřív jsem olejíčky používala hodně, měla jsem i ty od Avonu, ale nějak mě to přešlo, raději zainvestuju do kvalitního šamponu, balzámu a masky :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Sabi,
    já jsem měla kdysi jeden olejíček z Matrixu a ta vůně byla fantastická. Cena je podstatně horší... Avon olejíčky jsou neuvěřitelně oblíbené, moje zákaznice si je kupují pravidelně.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat