čtvrtek 12. května 2022

Real Techniques Štětce na oči a na tvář

 Ahoj všichni, vítám vás u dnešního článku, kde bych se ráda věnovala dvěma sadám od kosmetické značky Real Techniques. Nejsem žádný štětcový maniak, předtím jsem měla štětce z Aliexpress a nějaké sady ze Sephory v kombinaci s nabídkou essence štětců. Proto jsem se rozhodla si koncem loňského roku pořídit právě sadu štětců na oči a shodou náhod mi ještě Hanička nadělila k Vánocům sadum, kde jsou i dva na obličej a jeden menší detailní. 

Real Techniques Everyday Essentials štětce na oči

Pokud se vyžíváte v očních stínech právě tady pro vás budou štětce znamenat nejvíc, protože zcela zasádně ovlivňují jak bude stín vypadat i jeho sytost na víčku. Každý textura si žádá něco trochu jiného a kombinujete-li více barev nebo je často střídáte, tak čím víc štětců máte tím líp pro vás. Tahle alma mater pro líčení očí obsahuje: RT 307 štětec na stínování a přechody + RT 310 štětec na oční stíny + RT 304 štětec pro precizní aplikaci očních stínů + RT 313 zkosený štětec na oční linku + RT 332 kulatý štětec na oční stíny + RT 308 plochý štětec na oční stíny + RT 312 hřebínek na rozčesání řas + RT 311 štětec na oční linky. Já nejčastěji sahám po 308, 332, 307 a 313 a tvoří pro mě i základ s kterým jsem schopná se nalíčit. Sada se pohybuje běžně kolem 500 Kč a já nelituju ani koruny, co mě stála. Ještě teda důležitá informace, že jsou ze syntetických štětin. Od preciznějších malých štětečků přes blendící, základní pro nanesení na celé víčko až k doplňkům jako je hřebínek (ten jsem ještě ani jednou nepoužila :-D a klidně bych tam místo něj měla další štětec) jsem spokojená. Pokud se líčíte alespoň jednou za týden už bych nad pořízením nějaké základní sady přemýšlela a nemusí to být nutně tato. 

Real Techniques Perfect Base Set

Zde se dostáváme k štětcům na obličej. Tuhle sadu jsem dostala od Haničky, takže cenu vám bohužel neřeknu ani se mi set nepodařilo nikde už dohledat. Obsahuje tři štětce dva velké - 215 blending, 223 blurring concealer a malý detailer brush. Já nejvíc sahám po 215 a to na bronzer na to jsem si jí úplně zamilovala, 223 mi sedí na rozjasňovač a 223 na detailing obočí, ten ale dělám jen když mám na líčení dost času a chci se s ním vymazlit. Zase se jedná v poměru cena a kvalita o super produkty a jestli chcete štětce, ale nechcete zacházet do nějakým Zoeva a nevím jakých značek tak RT jsou to pravé ořechové. Myslím, že je seženete i v některých drogeriích, ale ruku do ohně za to teď dát nemůžu. Ráda bych do budoucna od této značky zkusila i tu jejich slavnou houbičku. 

Společně s velkým Gabriella Salvete štětcem na pudr je tohle můj aktuálně používaný štětcový arzenál. Jaké štětce máte doma vy? Dejte mi vědět do komentářů :-) 

Sabča


2 komentáře:

  1. Asi nechceš slyšet, že mám doma jeden štětec (byť je oboustranný), že? Já byla vždycky zvyklá používat aplikátory, co byly v paletkách. A bronzer, pudr a tvářenku nepoužívám.

    OdpovědětVymazat
  2. Myslím, že set vypadá velmi, velmi profesionálně : )), krásně sladěno. ☺♥

    OdpovědětVymazat