čtvrtek 19. května 2022

Fashion Haul - šaty, šaty, šaty a něco k tomu

 Ahoj, ačkoliv jsme tu haul s oblečením měly nedávno, tak už tu mám zase nějaké nové věci a ráda bych vám je ukázala. Trochu se u mě s kvetoucími stromy a prvními paprsky slunce roznemohl takový nešvar, že nutně potřebuju nový šaty. Obzvláště po tom, co jsem zjistila, že moje nejoblíbenější tulipánovky mi nejsou. A šatům potřebujete i kabelku a boty no to dá rozum, že ano? 

Vinted nákup č.1

Po dlouhé době jsem si stáhla Vinted, že tam nahraju nějaké věci k prodeji a podívám se, co je tam nového. Našla jsem tam dvoje nádherné puntíkaté šaty od značky Dolly & Dotty, kterou sem po brexitu dostanete horko-těžko a jedny za pouhou pětistovku a ještě k nim paní/slečna dávala dva ladící pásky ke každým. Asi chápete, že jsem je tam nechat nemohla. Chtěla jsem původně být rozumná a objednala jenom ty zelené, mám už doma zelené s černými puntíky stejné značky v jiném střihu a už mají svá nejlepší léta za sebou - byly moje nejoblíbenější a vůbec první pin up šaty. Podařilo se mi díky podvodnému emailu oddělat celé bankovnictví a normálně jsem už brečela zoufalstvím a to ne protože bych přišla o peníze, ale měla jsem na zařízení asi tak 1000000 věcí a řešit do toho ještě tohle a kdy se dostanu na pobočku a že jsem vlastně evidentně úplně hloupá...Přítel mi chtěl udělat radost a objednaly jsme i ty druhé od stejné paní tedy za jedno poštovné. No a oboje jsou neskutečně krásný! 

Zalando nákup č.1 


No a k šatům mám akorát ty černé baleríny ze začátku roku, které prostě jsou spíš na sezení v kanclu než nějaký šmajdání na srazech a celodenní nošení, protože mi prostě padají a zatím se mi vůbec nepřizpůsobily noze. Sháněla jsem v CCC, ale tam mají všechno neskutečně úzké a řemínek bych omotala tak do 3/4 nohy, takže teď zase kde sehnat nějakou wide fit značku. Zalando má právě Anna Field Wide Fit boty a od této značky tu mám dneska nádherný bílý balerínky se špičatou špičkou a pásečkem, díky kterému absolutně nepadají. Nemám sice velkou nohu, ale jak věčně nosím tenisky a taky tenisky, tak mám takový sloní rozčochtaný chodítka. Hnedka jsem je zkoušela a jsou prostě nádherný, úplně princeznovský a to stály nějakých 500 Kč.

Zalando nákup č.2

Když máš šaty a boty musíš k nim mít i ladící kabelku jinak to bude jako pěst na oko. Na doplnění puntíkatých tu mám bílou jako jsou práv balerínky i puntíky na šatech. Ta je o něco prostornější, měkčí a minimalističtí. No a protipól tvoří černá se zvířecím vzorem, stříbrným řetízkem a přední kapsičkou na telefon. Tu naopak budu nosit k černým šatům a takovým těm víc grunge a tvrdším outfitům. Jestli jsem za obě dvě dala nějakých 798 Kč, takže jedna vyšla na 400 Kč. No za ty peníze jsou super! Obě jsou od značky Even & Odd.

Vinted nákup č.2

Druhým mým nákupem z druhé ruky je červená New Era kšiltovka, já si tu z minulých nákupů ušpinila od barvy. No jasně, že mě to mrzelo a tak, ale nakonec tahle se mi snad líbí i mnohem víc a v podstatě jsem jí koupila za peníze, za něž jsem tam prodala kabát, tudíž je zadarmo. 

H&M

Poslední dobou je podle mě há emko jedno velký špatný, já teda nikdy nepatřila mezi fanoušky. No říkala jsem si, že mají tu "bezva" plus size sekci tak to zkusím. No leda prd oni jí totiž mají jenom na e-shopu a ty jejich velikosti a střihy jsou jinak nereálný. Mezi tím vším jsem ale našla tyhle černý jednoduchý šaty s žabičkováním za pouhý tři stovky z krásného příjemného lehkého materiálu. Cenovka jenom tři sta mě zvyklala se pro ně nakonec ještě vrátit, ač jsem je tam napoprvé nechala. Omluvte prosím ponožky, ale při zkoušení v obchodech si je zrovna nesundávám. Jinak šaty mi nakonec koupila mamka, byla jsem tam napodruhé s ní a se sestrou. 

Lidl

Nemám žádnou takovou tu větrovku nebo také přechodnou bundu, takže jsem si na Lidlu objednala tuto růžovou. Dle popisu z e-shopu jsem si jí představovala řekněme jinak, kord když tvrdí, že odpuzuje vodu. Jak můžou ty mikinový boky a  rukávy odpuzovat vodu? No věřím, že to letos v létě vyzkouším :-D

No a to by bylo pro dnešek vše a na jistou dobu z oblečení zřejmě. A co jste si na léto letos stihli pořídit vy? Podělte se se mnou v komentářích :-)

Sabča






6 komentářů:

  1. To jsi odvážná, že do takových šatů jdeš, já bych se v nich necítila :-) Hodně se mi líbí ty boty... a když už jsi zmínila Zalando, tak tam nakupuji velice ráda. Mám plný košík, jen ty peníze chybějí :-D A kšiltovku si taky budu chtít pořídit.

    http://www.jancahala.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Sabi, prostě víš, co ti sluší. Krásné kousky. Viděla jsem na IG, ale zaujaly mne ty botky, já ale to Zalando apod. moc nemusím...Krásný den přeji. ☺♥

    OdpovědětVymazat
  3. Ty puntíkový šaty jsou ůžasný oboje. Kabelka se mi víc líbí ta světlá.

    OdpovědětVymazat
  4. Šaty jsou boží, k tobě se hodí :) Já už si toho stihla pořídit víc, než jsem chtěla :D Něco už mám vyfocené i na blogu :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Sabi,
    já jsem právě udělala obrovskou objednávku na Bonprixu. Z tvých nákupů se mi líbí úplně vše. Ty šaty ti moc sluší, jsem ráda, že ses vrátila i pro ty černé. Ty bílé boty se mi taky moc líbí, dost nad nimi váhám, asi omrknu nabídku té značky.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat