středa 11. května 2022

Oblíbenci za Duben 2022 | super odličovač za 40 Kč, Bridgertonovi...

 Ahoj všichni, dneska tu máme po dlouhé době oblíbence za samostatný měsíc. Duben byl tak nabitý a pestrý, že opravdu mám o čem psát, kromě všech těch událostí ze shrnutí jsem totiž stíhala i filmy, seriály  a zkoušení spousty nových produktů.

Kosmetika


Garnier Fructis Repairing Papaya Hair Food
Tuhle masku jsem pořídila úplně náhodou a čekala jsem od vcelku průšvih, protože šampon a kondicionér taky z té "hair food" série mi vůbec neseděl, hrozně mi to sedělo na vlasech a rychle se pak mastily. Tohle krom toho, že to má tři využití, já používám jen dvě z nich - buď jako kondicionér nebo jako masku vlasy vůbec nezatěžuje. Hezky to voní, mě to což je trochu divné připomíná spíš Perličku tu zubní pastu z dětství než papáju jako takovou. Každopádně se s tím hezky pracuje, dobře se mi pak rozčesávají vlasy a je toho relativně hodně. Ráda zkusím i další varianty, jsem s tím fakt spokojená.

Isana Dvoufázový odličovač 
Tomuhle jsem vůbec nedávala za těch 40 Kč, co to stojí moc nadějí. Mnohdy mi u levnějších "dvoufázáků" vadí takový smrad z té olejové složky, ale u tohohle to vůbec není. Ano, odličovač je takový mastnější než třeba Mixa nebo kozí Ziaja, ale třeba takovou Maybeline Superstay rtěnku, kterou jsem nemohla nikdy ničím dostat dolů sundá na dva tahy. Řasenku taky rozpustí mrknutím okna a nepálí, nedráždí. Až někdy pojedu okolo Rossmanna koupím si alespoň tři do zásoby.

Organic Shop Renewing Body Scrub Raspberry & Sugar 
U Organic shopu jsem byla lehce skeptická, měla jsem dva peelingy z jejich dražší řady Body Desserts a bylo to 50/50, takže u té levnější jsem si říkala, co mě asi čeká. No byly v akci asi za 75 Kč takže jsem jeden vzala. Voní to jako malinová smetanová zmrzlina, má to takovou tu blátíčko s pískem konzistence a krásně si tím promasírujete pokožku. Kdybych věděla, že to bude tak dobré vzala jsem si i ostatní varianty, co tam měly. 

Filmy & Seriály

Zdroj: kinobox.cz


Duna
Hrozně jsem se bála, že to bude něco podobného jako Star wars, které já osobně moc nemusím a doteď jsem je nepochopila stejně jako nechápu třeba, že někdo na oddech čte Kinga nebo Murakamiho. Naštěstí Duna je oproti SW mnohem víc politická a úplně jinak natočená. Samozřejmě, že mi všichni říkali, že od toho se nic jiného než kultovní trhák ani nečeká, ale já tom nevěřila. Takže jsem nakonec byla hrozně mile překvapená prostředím, hereckým obsazením, příběhem a už se hrozně těším na pokračování. 
Zdroj: hbomax-images.warnermediacdn.com

Informátor
Seriál z dob komunismu z Maďarska najdete na HBO Max aktuálně. 1985, Maďarsko. Geri se stěhuje do Budapešti, aby studoval na vysoké škole. Připojí se k elitě univerzitního kampusu: reformistické skupině vedené studentem jménem Szava. Geri má však tajemství. Byl pověřen Státní bezpečností, aby na Szavu donášel. (Zdroj:HBO Max)
Zdroj: hollywoodlife.com

Bridgertonovi 
Kdo neviděl novou řadu Bridgertonových jako by snad poslední měsíc žil v jeskyni. Očekávaná druhá řada přináší nové lásky, nové postavy a nové dějové zápletky. Spoustu knižních fanoušků je zklamaných z vynechaných scén, to se mě zatím netýká, ale mám v plánu si to někdy přečíst. Já prostě miluju dobře, chytlavě udělané historické seriály ať už podle pravdy nebo zcela smyšlené . Pamatuju si když jsem na základce ujížděla na Království (Reign) nebo Viktorii a taky mám tak nějak nedokoukanou Korunu, která mě s výměnou herců za starší přestala bavit, strašně mě irituje ta herečka, co má hrát královnu.

Hudba


George Ezra - Anyone For You 

Latto, Mariah Carey, DJ Khaled - Big Energy - Remix


No a to jsou moje dubnové objevy a věci, co mě provázely celým měsícem. A co váš duben? Co vám ulehčovalo každodenní fungování? Dejte mi vědět do komentářů :-)

Sabča

6 komentářů:

  1. Já jsem měla radši tu Garnier masku v banánovém provedení. Patlala jsem si ji na vlasy pořád, kdežto tu papájovou mám už hrozně dlouho, a ne, a ne ji dodělat. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, hele mě ta banánová řada taky voní víc, ale říkala jsem si, že když mi z ní už dvě věci nesedly, tak je blbost si kupovat další. Já už jsem lehce pod půlkou, takže bude v příštích nebo přespříštích spotřebovancích :-D Děkuji za komentář a měj se hezky.

      Vymazat
  2. Vidíš, já ten odličovač měla před nějakým časem a zrovna moc mne neoslnil, síš naopak. Teď jsem se rozhodla dát šanci jeho neolejové variantě tak uvidím...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáni, já jsem fakt spokojená za ty peníze. Mile mě to překvapilo. Snad ti bude teda neolejový sedět víc.

      Vymazat
  3. Milá Sabi, tak tělový scrub mne zaujal. ☺♥

    OdpovědětVymazat
  4. Masku na vlasy si kupuji stále dokola :)

    OdpovědětVymazat