neděle 8. května 2022

Orofluido Asia Zen Control

 Ahoj všichni, vítám vás u dnešní recenze po recenzích na samé skincare věci tu mám na obměnu vlasovou kosmetiku. Už jsem prostě nevěděla, co vyzkoušet a zároveň nechci za vlasovku dávat úplně majlant takže mě při nákupu na Elninu zaujala právě značka Orofluido, konkrétně jejich řada pro nepoddajné a krepaté vlasy. Slibuje vyhlazení a hloubkovou hydrataci.


Já jsem si vybrala konkrétně šampon a kondicionér v jejich menším 200 ml balení, kdy kondicionér máte s pumpičkou. První čeho jsem si všimla je poměrně výrazná vůně obou produktů až parfémová, osobně se mi to líbí a z vlasů to není nějak výrazně cítit, že by se vám to tlouklo s parfémem či tak. Řada se chlubí hned několika aktivními látkami - panthenol, olej z kamélie, výtažky z bambusu a rýžový olej. Překvapilo mě, že pumpičku má kondicionér a ne šampon, což je vcelku nezvyklé. Oba produkty mají perleťovou hustou konzistenci a je jich potřeba vážně trošičku i na moje polodlouhé vlasy. Vlasy viditelně vyhladí a nejsou pak takový rozlítaný - já mám obvykle každej vlas jiným směrem a hrozně mi elektrizují a s tímhle je to úplně paráda. Nic, co by mi z vlasů udělala nejhezčí hřívu pod Sluncem, ale za poslední dobu příjemná změna oproti jiným šamponům mnohdy i za víc peněz. Každý z produktů Asia Zen mě stál 139 Kč za 200 ml. A hodnotím je na 9/10 do té desítky mi tam osobně ještě něco chybí. Úplně teď hned pro to nikam nepoběžím, abych si udělala zásobu, no když nebudu vědět po čem sáhnout ráda se k tomu vrátím. 

Sabča

2 komentáře:

  1. Ahoj Sabi,
    já jsem od této značky nikdy nic nezkoušela. Dneska jsem dodělala Tressemé šampon, který hodnotím průměrně. Jako nástupce jsem si vybrala objemový šampon od NAE, což bude premiéra této značky u mě doma.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Pro mne úplně neznámá značka.

    OdpovědětVymazat