neděle 13. března 2022

Blíží se jaro a léto | Aktualizovaný fashion wishlist

 Ahoj všichni, můj poslední wishlist vás bavil, proto si dovolím sdílet s Vámi i jeho aktualizovanější a už letnější verzi do příznivějšího počasí. Letos jsem do oblečení investovala nejvíc vlastních peněz za celý můj život a podařilo se mi obnovit některé základní stavební kameny šatníku v čemž chci pozvolněji pokračovat. Tentokrát toho poměrně logicky nebude na seznamu tolik. 

Zdroje: zoot.cz, bonprix.cz, emp-shop.cz 

1. Kšiltovka New Era

Já a pokrývky hlavy to je prostě moje jednoznačně největší noční můra, když přijde na to, že bych nějakou měla mít. Jenže na léto převážně na výlety je to nepostradatelný pomocník, co by mi určitě ušetřil nejeden úpal. Hodně mě zaujala právě značka New Era, ačkoliv jde bezesporu o dražší kousky. Je zajímavá designově a zároveň se mi bude hodit k většině letních věcí na túry a výlety. 

2. Džínová bunda

Bundičky to je prostě moje parketa a jsem přesně takový ten na hlavu nemocný člověk, co sic nemá přechodovou bundu, tak má dvě koženkové a k nim mi chybí ještě nějaká džínová, ta by se mi náramně hodila i k retro šatům. 

3. Pásek 

Pásek jsem měla naposledy na střední škole, od té doby mi kalhoty zpravidla už moc nepadají, no i tak do některých typů kalhot by se mi šiknul. Chtěla bych si pořídit jak nějaký černý základní, tak právě takovýto zdobený, který je až doplňkem outfitu či šperkem.

4. Tílka - halter neck, krajkové

Tílka mám asi v sedmi kusech v jednobarevných provedeních. Ráda bych pořídila nějaké zajímavější kousky ať už střihem např. halter neck nebo elegantnější zdobené třeba krajkou nebo nějakým zajímavým potiskem. 

5. Kimono

Jakožto zapřísáhlá milovnice kardiganů mi doma nemůže chybět ani odlehčené, letní verze kimono. K jednobarevnému tílku ideální doplněk a zároveň jako takový to něco, co si vezmete aby vám netáhlo na záda a na ruce. 

6. Nepromokavá bunda 

A tohle je přesně ta věc, co mi pak na ty delší výlety, případně do jarního deštivého počasí chybí, nějaké softshellová nebo nepromokavá tenčí bunda, ráda bych nějakou ne vyloženě do pasu, aby mi netáhlo na záda.

7. Džínové bermudy

Bermudy jsou kraťasy v takové te střední délce, kdy se vám nedřou stehna, ani vám nekouká půl prdele, takže přesně něco pro mě. Na cestě mám momentálně černé, co doufám, že mi budou a na střídačku bych ještě chtěla džínové třeba právě z Bonprixu. 

8. Jednodílné plavky se šněrováním 

Letos bych i poprvé v životě chtěla jít do jednodílných plavek, už se úplně necítím na to jít někam mezi lidi v bikinách, na zahradu dobrý, ale jinak bych ráda právě tyhle. Líbí se mi právě šněrování ve výstřihu, co bude podle mě dělat hezký dekolt. 

9. Sandály

Sandály mi naposledy kupovala babička, když jsem odmaturovala a od té doby dostaly, co proto. Jako druhý pár si je určitě ještě ponechám, no na to repre by to chtělo nové. Tyhle od značky XTI by byly ideální, že i když se vám v tom spotí noha díly té korkové podrážce a vystýlce by neměly tolik klouzat a i by měly být tvarované pro lepší držení nohy než v těch plochých. 

No a to je všechno, další wishlist si pak dáme po létě zase na podzimní a zimní období. A co byste si chtěli na letošní jaro/léto pořídit vy? Dejte mi vědět do komentářů :-)

Sabča

4 komentáře:

  1. Sabčo, džínovou bundu nosím (vzdor pokročilému věku) pořád ráda a taky se chystám pořidit si novou (stará už má prodřený límec). A potřebuju určitě nějakou sukni i kalhoty, protože jsem o víkendu trochu probrala konečně šatník a vyřadila to, co jsem nedopnula v pase (a nebylo toho málo :-( ). A šiklo by se letní sáčko - ne všude se hodí jít v džínové bundě, i když já chodím hodně sportovně, resp. neformálně oblečená.
    Měj se fajn

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáni, děkuji za komentář. Náhodou hezká džíska sluší v každém věku a ty furt ze sebe děláš nějakou rachomejtli starou přitom seš ještě mladá baba. Jooo to znám, já teď naštěstí trošku zhubla, tak jednu velikost, takže už můžu zase vesele kupoval XXL a mám tam rezervu. Sáčko mám doma černé a tmavě modré. Černé jsem kdysi ulovila od Vero Mody za dvě stovky ve výprodeji a nemůžu si ho vynachválit, je fakt pohodlný.
      Měj se hezky :-)

      Vymazat
  2. Ahoj Sabi,
    moc pěkný wishlist. Líbí se mi vše, ale dost mě zaujaly ty sandály, takové by se mi taky líbily. Budu se po nich muset také podívat, nějaké by se mi na léto hodily. Taky jsem uvažovala nad koupí nějaké lehké džínové bundičky.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Haničko, no zrovna je mají jenom na trpaslíky v 36kách, tak čekám zda třeba nebudou doskladňovat. Každopádně jsou to tyto https://www.zoot.cz/polozka/1823884/cerne-damske-sandaly-na-platforme-xti . Džínovou bundičku já už si vyhlédla od Camaieu a teď je dokonce v akci za 450, tak si jí možná vyberu místo vrácených kraťasů.
      Děkuji za komentář a měj se fajn!

      Vymazat