středa 9. března 2022

Nákupy & Novinky | Bonprix, Trenýrkárna, Svět plodů...

 Ahoj, vítám vás u dalšího nákupového článku, tenhle měsíc ty nákupy kosmetiky budou zase takové bohatší a to vím už teď, když mám doma teprve první kosmetický nákup.

Po měsíční odmlce jsem si u tchýně objednala zase pár věcí z Avonu. Dvě z nich mám momentálně v koupelně a budou mi docházet, no a jsou super takže jsem si je objednala znovu. Konkrétně mluvím o mangovém spreji pro usnadnění rozčesávání vlasů sic je z edice kids, tak za mě nejlepší co jsem v poslední době zkoušela, kam se hrabe Gliss Kur. Druhou za mě topkou je sérum na vlasy s arganovým olejem, to jsem prostě neodolala. Známým produktem u mě je i tato jílová čistící maska s minerály z Mrtvého moře za nějakých 70 Kč nemá konkurenci. A jako poslední jsem vzala toner s růžovou vodou, ten jsem viděla na YouTube ve spotřebovánu u jedné slečny. Objednávka mě vyšla kolem 300 Kč něco takového. 
V Oriflame jsem se krotila a vzala jsem si jen tři produkty. Počínaje mou oblíbenou hydrogelovou maskou pod oči Optimals Insta-cool, na kterou jsem narazila díky Terezce mojí sponzorce. Pak tu mám korektor, ten mi totiž došel a teta říkal, že tenhle je vážně pecka. Jedná se o Giordani Gold Master Creation ve světlejším odstínu. Je to korektor v tubičce se štětečkem, ale bacha je to dost měkká tubička, tak ať si jako já nevykydne hodně. Korektor v katalogu vyjde na 199 Kč momentálně. A jako poslední mě cvrnkla do nosu černá houba na mytí s obsahem aktivního uhlí. Já mám černou ráda a tohle vypadá vážně dobře, stála snad 39,90 v katalogové ceně. Tenhle nákup se mi zaplatil z provize.
Potom, co mě neskutečně oslovila Kavárna v Kodani jsem okamžitě potřebovala druhý díl Pekárnu v Brooklynu. No vzhledem k tomu, že v knihovně by býval byl až někdy březen/duben rozhodla jsem se ho objednat na Dobrovském. Využívám vždycky kód Irenky z Knihánkova a to sice KNIHANKOV na slevu 10%. Navíc se mi dost líbí poštovné skrze Zásilkovnu za 29 Kč.

A jako poslední tu dnes mám Svět plodů, který je teď vidět snad u všech influencerů a tak mě zajímalo jestli to za to stojí. Já zatím chutnala akorát ty banány a oříšky. Zase jsem hrozně chtěla alespoň částečně jíst něco zdravějšího no nesolený a nepražený ořechy jako dobrý, ale nedává mi to to co solené. Banán je takový až pěnový a ten bych si osobně už nekoupila znovu vůbec. Ještě uvidím, co ty tyčinky, zdravé to zřejmě bude, ale za ty prachy si člověk to jídlo chce užít, což u mě zatím se zdravými věcmi nefunguje. Líbí se mi komunikace obchodu a jak se prezentují na venek, ale nepřijde mi v tom pak to něco víc. Ořechy koupíte mnohem levněji na jiných místech a lyofilizované ovoce pro mě nepředčí to čerstvé. No hodně zvědavá jsem na ty tyčinky. Vyzkoušela jsem a prostě nejsem cílovka, eshop pro nějakého healthy lifestyle geeka jako dělaný do kaší a těchto věcí, ale to já nejím :-D Jinak nákup vyšel i s poštou na nějakých 370 Kč.

A pak přišla karanténa a s ní Sabča zase ztratila svou schopnost šetřit a nenakupovat...

Začnu hezky chronologicky od prvního dne, tedy od pondělí, kdy jsem v neskutečný, ale vážně neskutečný slevě na Vivantisu koupila trojici kalhotek od Calvina Kleina. Normálně se prodávají tři kusy okolo 1100 Kč, nicméně byly ve slevě na 600 Kč k čemuž jsem využila slevový kód na 20% (120 Kč), cashback v rámci věrnostního klubu 5,5% a ještě cashback přes Plnou peněženku dalších 5,5% no a na závěr jsem využila kredity z věrnostního klubu 24 Kč. Takže jsem technicky vzato když nepočítám ten cashback koupila troje kalhoty za 530 Kč včetně poštovného a pojištění balíčku. Tomu říkám dobrý kauf. 

Druhou položkou je tělová podprsenka, já jenom doufám, že z tohohle snad nikdo nemůže být pohoršen. Tělovou podprsenku jsem si chtěla původně kupovat až po výplatě abych měla něco pod ty nový světlý halenky takového, co nebude vidět. Chtěla jsem už nějakou lepší, kvalitnější, aby mi vydržela a i vypadala sáhla jsem po Calvin Klein Perfect Fit Lightly Lined podprsence na Trenýrkárně, kde zrovna probíhala sleva 16% na vše, tudíž mě to vyšlo i s poštou na 1091 Kč. Je to samozřejmě cena vyšší, ale jsem spokojená, jedná se vážně o moc hezkou detailní práci a hlavně je to částečně bezešvé a pohodlné. 
A skutečně poslední položkou se stává pyžamo od přítele s koalama z Bonprixu, na to jsme využili slevový kód na 15% + poštu zdarma a vyšlo na nějakých +- 380 Kč. Akorát mi přijde trochu nevyrovnaný poměr velikosti spodku vůči vršku, je to velikost 44/46 a vršek je obrovský a spodek je takový kratší a jak to má silnou tu gumu, tak i těsnější. Jinak vypadá moc hezky a i ty barvy jsou ve skutečnosti hezky syté. Materiál je na omak hrubší, ale tak snad by se oproti jemnějšímu nemusel tak rychle ošoupat a ožmolkovat.

To by bylo z mých únorových nákupů absolutně všechno, přeci je jsem už sepsala dva velké hauly a teď tento, takže co si budeme utrácení bylo dosti. Čím jste si udělaly radost vy?  Dejte mi vědět do komentářů.

Sabča




7 komentářů:

  1. Na další Caplinovou se taky chystám, ale radši bych si jí půjčila, myslím, že to nejsou knížky, co bych četla podruhé. Lyofizované ovoce si občas koupím, když ho mají v akci - asi nejvíc mi chutná mango. Mám to jako takový mlsek...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáni, já jí musela mít mermomocí co nejdřív a nakonec jsem se k ní ještě nebyla schopná dostat. Já jí zase pak pošlu dál přes Knihovrátek u Martinusu spolu s dalšími a vyberu si něco dalšího na čtení. Nemám doma knížky, kde mít. Do budoucna už začínám dost zvažovat čtečku se musím přiznat. Já když už ovoce sušené tak hrozinky nejlíp v nějaké vánočce :-D nebo ovoce v jogurtové polevě :-D

      Vymazat
  2. Milá Sabi, páni umíš ale využít slevy dokonale a jak jsi je zkombinovala. ☺♥ CK prádlo mám velmi ráda. Podprsenka je krásná a jak píšeš, pod světlé topy, košile ideální a je to prakticky basic kousek. SAma mám dost podobnou, jen v pudrově růžové barvě a kalhoty mám stejné. Mám je již nějakou dobu, stále skvěle slouží, asi jsem je pořizovala za plnou cenu, ale stojí za každou utracenou korunu.
    A na mangový sprej na vlasy od Avonu musím mrknout, díky za tip. Měj krásné dny. papa ☺♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Eri, no jo já jsem na tohle cvaklá a spoustu tipů si vyměňujeme s Haničkou. Na CK kalhotky já nedám dopustit, ale právě je mi líto za ně dávat plnou cenu a nikdy jsem je za ní nemusela kupovat. Hlavně i když po čase se sepere barva, tak se nemění ten materiál, nijak mi nežmolkují, drží krásně tvar. Také se měj hezky!

      Vymazat
  3. Ahoj Sabi,
    moc pěkné nákupy. taky plánuji pořídit nějaké nové kalhotky, to je prostě docela spotřební zboží, člověk to pořád pere a nosí a pere:-D Já jsem na Světě plodů ještě neobjednávala, ale říkala jsem si, že bych tam zkusila nějaké ovoce v čokoládě apod. Asi to nechám na duben a vyberu tam i něco pro rodiče, budou mít narozeniny a svátek.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Haničko, přesně tak no, já hlavně když si nějaký oblíbím, tak div nesedím u pračky, když se to domotá :-D takže dostávají pěkně zabrat, letos zase budu muset nějaký vytřídit, co už nejsou úplně repre. No já už tyhle zdravý kraviny zkoušet nebudu a příště taky buď slané, v jogurtu nebo v čokoládě :-D Tak to doporučuji si u šmajdy nebo Veru life pohlídat slevový kódík.

      Měj se hezky :-)

      Vymazat
  4. Tak to spodní prádlo je super, i pyžamko. Knihy od Julie Caplin mám moc ráda jako oddechovky mezi thrillery. Přečetla jsem jich zatím asi 5, moc se mi líbila Cukrárna v Paříži. Teď na mě čeká Čajovna v Tokiu.

    Můj knižní ráj

    Můj život ve slovech

    OdpovědětVymazat