čtvrtek 3. března 2022

Sabča zkoušela: Freeman plátýnkové masky

 Ahoj všichni, vítám vás u dnešního článku. Jak všichni víte jsem milovníkem Garnier plátýnkových masek a opravdu zřídkakdy sáhnu po něčem jiném. Teď takový moment nastal, tak bych vám ráda podala report o maskách dříve docela populární značky Freeman. 

Masky jsem kupovala v akci každou za nějakých 50 Kč ne stránkách Krása.cz. Nejde o žádnou spolupráci, ráda tam nakupuju, protože tam mají 90% toho, co kupuji běžně a ještě spoustu věcí, když bych náhodou chtěla zkusit něco nového. Od značky Freeman jsem kdysi měla jejich asi nejslavnější modrou jílovou masku s minerály z Mrtvého moře. 
Zklidňující látková maska s lotosem a levandulí 
První jsem volila právě na zklidnění a levandulovou z řad Garnier mám ráda, tak jsem si řekla proč nejít i do této. Plátýnko je opravdu spíš nějaká látka, je takové hrubší, přirovnala bych k Balea plátýnkům, akorát se s ním dá mnohem lépe pracovat a drží na obličeji. Dalším záporem krom hrubosti je, že musíte být opatrní jinak si to stejně jako já potrháte. S tím jsem se třeba u žádné jiné masky ještě nesetkala. Maska voní dost silně po takové té levanduli alá stáčené mýdlo, mě osobně to úplně nevyhovovalo, ale na obličeji to naštěstí nebylo tak cítit jako bezprostředně po vyndání z pytlíčku. Nemůžu však upřít i jeden úspěch, tohle byla první textilní maska, co mi nedělala ulepený obličej a neměla jsem potřebu to umývat. Hodnotím 4/10.
Hydratační maska s aloe vera a rakytníkem 
Aloe vera je obecně pro mě dost lukrativní složkou ve skincare, a proto je i obsažené v druhé dnešní masce. Tahle maska vážně moc hezky voněla, což věřím, že by někoho mohlo dráždit. Plátýnko bylo opět dost velké a tak hlavně na bradě mi toho dost přebývalo a blbě se to pak skládalo i drželo v těch místech. Jinak byla rozhodně lepší - hezky hydratovala, příjemně jemně voněla a opět nepotřebovala umývat. No nemám potřebu si ani jednu masku vyloženě pořizovat znovu. Hodnotím 6/10.

Máte nějaké tipy na masky, co bych podle vás měla vyzkoušet? Podělte se se mnou v komentářích...

Sabča


5 komentářů:

  1. Já nejsem moc velký fanoušek plátýnkových masek, přijde mi, že mi na obličeji nikdy moc nesedí a jsem z toho pak celá nervózní :D Od Freemana jsem ale dřív hodně používala jejich masky v tubě, které jsou super :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Popravdě bych hned vyzkoušela obě dvě a určitě si je zakoupím. Hned jsem zavítala na stránku. Líbí se mi ta z Mrtvého moře. Je fakt, že já si masky moc nedávám, přitom je mám ráda a je to hezká chvilka sama pro sebe ♥

    http://www.jancahala.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj milá Sabi, naprosto chápu, tvé hodnocení mluví za vše. Líbí se mi obaly, ale jinak já plátýnkové masky vůbec nevyhledávám. Krásný víkend přeji. ☺♥
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá to, že tě Freemann moc nezaujal. Já mám teď doma dvě slupovací, tak uvidíme, jaké budou...

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Sabi,
    já jsem měla určitě obě dvě masky a musela bych se podívat do článku o vypotřebované kosmetice, protože si je moc nepamatuji. Je to už několik let, co jsem si je kupovala. Od té doby jsem vyzkoušela nepřeberné množství plátýnkových masek a moje nároky jsou taky mnohem vyšší.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat