neděle 8. září 2024

Krémová tělová péče - Lactovit a Neutrogena

 Ahoj, vítám vás u dnešní recenze na tělovou péči, teď mám zrovna ve sprše tuhle dvojici krémové péče. Oboje jsem si koupila v super akci během běžného nákupu jídla, přeci jen jsem teď sprcháčů začala kupovat větší balení, ostatně i vlasovky a tělových krémů, aby mi kosmetika déle vydržela. Řekla bych, že vzhledem k mé spotřebě je asi logický tento přístup. 

Modrou Neutrogenu už jste u mě viděli, takže tam jsem šla už na jistotu, že tělové mlíčko bude super výživné a přitom snadno vstřebatelné. Navíc tyhle mléka seženete když jsou v akci do 120 Kč, což mi za 400 ml nepřijde špatné. Krém má neutrální nevtíravou vůni, takže se vám nebude tlouct s parfémem a přitom dodá potřebnou péči. Tuhle modrou variantu můžu a určitě jí u mě nevidíte naposledy.

K modré Neutrogeně tu mám modrý Lactovit.s mléčnými proteiny, vůní trochu připomíná Palmolive též s mléčnými proteiny, konzistencí je tekutější než třeba Nivea nebo Dove krémové sprchové gely. Opět má takovou neutrální krémovou vůni, za mě Dove nebo Nivea mají o něco povedenější. Tenhle sprcháč jsem též koupila v akci okolo 50-60 Kč za 500 ml, což mi přišlo bezva. Krém šetrně umyje bez dehydratace pokožky a pěkně pění. Pořád mám raději Dove nebo Niveu, ale není to vůbec špatné - vím, že jsou lidi co Lactovit opravdu zbožňují. 

Obzvláště pak na chladnější roční období po krémových kouscích sahám ráda, ale jak vidíte nebráním se jim ani ke konci léta.

Sabča

6 komentářů:

  1. Ahoj Sabi,
    měla jsem Neutrogenu tělové mléko, jen nějakou jinou variantu, a byla jsem spokojená. Od Lactovitu jsem měla jen tělové mléko a psala jsem na to určitě recenzi na blog. Sprchový gel bych klidně vyzkoušela:-)
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Sabčo, tak ani jeden kousek nemám vyzkoušený... Jinak preferuju spíš balení kolem 250 až 300 ml, docela ráda to střídám, speciálně u sprcháčů.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáni, já to dřív měla stejně. Teď to budu asi kombinovat, jak mám velkou spotřebu tak je pro mě ekonomicky výhodnější brát rovnou velká balení :)

      Vymazat
  3. Ahoj Sabi, já jsem na mazání těla tak strašně líná a přitom bych to tak potřebovala. V tomhle se musím zlepšit, nějaká tělová mléka i másla mám v zásobě, jen začít 🙂

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Šárko, já mazat musím jinak se můžu uškrábat, takže toť k mé motivaci :D

      Vymazat
  4. Od Lactovit jsem kdysi měla sprcháč a nebyl špatný.

    OdpovědětVymazat