čtvrtek 5. září 2024

Sabča zkoušela: Krémy na ruce - Vaseline, Tango

 Ahoj, vítám vás po dlouhé době u recenze věnované krémům na ruce. Mám tu dva momentálně načaté, ale už po půlkou vypoužívané krémy, k nimž si dovolím napsat pár slov.

Začnu krémem od značky Tango, který můžete mimo ruce použít i na tělo a na krásně zpracovaném obalu si můžete všimnou i toho, že je z Řecka. Přivezla jsem ho jako suvenýr přítelovi, takže si s ním víc maže ruce on, ale občas mu ho kradu. Obsahuje olivový olej a aloe vera a má velmi příjemnou svěží vůni, krásně se vstřebává aniž by zanechával mastný film a přitom docela slušně hydratuje. Stál teda 3,50 € a je ho 80 ml. Jooo tenhle kup se mi povedl.

Na druhé straně já mám momentálně načatý krém od Vaseline pro zdravé ruce a silnější nehty s keratinem. Pořídila jsem ho v Actionu asi za 40 Kč, už popravdě moc nevím. Má takovou klasickou krémovou vůni ač něco v ní převažuje, ale nejsem schopná určit co. Krém je velmi tekutý a rychle vstřebatelný, hydratace je na mě hodně slabá bohužel. Ale i tak ho zvládnu dopotřebovat, ještě že jsem ho načala v léte, v zimě bych ho asi vymazala, co nejrychleji na tělo, abych se ho zbavila. 

Dneska to tedy máme takové 50:50, pokud pojedete na dovolenou do Řecka a narazíte na značku Tango, tak bych se nebála si z jejich sortimentu něco vybrat. Za to Vaseline mě doteď nedokázal pořádně nadchnout žádným ze svých produktů.

Sabča

6 komentářů:

  1. Sabi, z Řecka si už roky vozím kosmetiku s olivovým olejem a oslím mlékem - je radost ty produkty používat.
    Přeji hezký den. Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Helčo, pokud bude nějaké příště, tak si též plánuju pořídit kosmetiky na doma více.

      Vymazat
  2. Sabčo, já od Vaseline měla tělové mléko a to bylo docela fajn (jen tedy šlo mizerně z lahvičky). V Řecku jsem byla před 25 lety a myslím, že kosmetiku jsem si odtud tenkrát nepřivezla...

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Sabi,
    značku tango neznám. Vaseline jsem doma něco určitě měla, ale očividně mě to moc nenadchlo, když si na to pořádně nevzpomínám.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, určitě pokud na ní někdy v Řecku narazíš tak mrkni. Mají docela fajn produkty.

      Vymazat
  4. Ani jednu značku nemám ozkoušenou, i když od Vaseline mám doma tuším balzám na rty.

    OdpovědětVymazat