středa 22. května 2024

Isana Argan oil limitovaná edice

 Ahoj, vítám vás u dnešního článku. V zásobách jsem přeci jen měla ještě jednu aktuálnější Isana limitku. Z edice s arganovým olejem jsem si vybrala tělový olejíček (59,90 Kč) a krémový peeling (74,90 Kč).

Olejíčku je tedy pouhých 100 ml za 60 Kč v balení s pumpičkou, moc hezky voní po arganovém oleji je to taková luxusní, ale zde nepříliš těžká vůně. Decka oleje no to je pro mě na pár použití a pumpičku jsem zde nevyužila, protože dávkuje málo. Olejíček jsem si vždy vlila do dlaně a pak jsem roztírala do pokožky, po holení to bylo vůbec super. Pokožku zanechává kromě vysoké hydratace i pěkně provoněnou, zkrátka vše funguje jak má. Za ty peníze pokud máte tenhle typ produktu rádi - ano proč ne. Já bych ocenila větší balení, ale vím že to není moc zvykem. 

Krémový peeling je ještě jemnější než ten minulý, ale za to je olejovější a taky moc hezky voní. Tím jak je tekutý s ním musíte trochu opatrněji, já si asi dvakrát kousek vylila. Jako peeling to moc nefunguje, ale samozřejmě produkt i tak spotřebuju. 

Dneska to máme takové 50:50 olejíček bych si klidně koupila znova, ale peeling doporučit nemůžu. Vzhledem k tomu jak jsou produkty levné to však je příjemné zpestření kosmetické sbírky a vůbec nějaké denní rutiny. 

Vyhledáváte limitky privátních značek? Jakou jste si pořídili naposledy? Dejte mi vědět do komentářů :)

Sabča

4 komentáře:

  1. Sabčo, máš pravdu, že u olejíčku na tělo je balení 100 ml málo. Na vyzkoušení je to fajn, ale na běžné použití by člověk fakt ocenil větší balení.
    Já si z limitek naposled koupila sprcháč s vůní manga od Isany. Sice mám sprcháčů dost, ale na mango já slyším ...

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ten olejíček by mě lákal vyzkoušet. Ale to množství mě teda taky překvapuje. Měj se hezky 🙂

    OdpovědětVymazat
  3. A tady je další testování! O tom oleji jsem i uvažovala, ale mám doma ještě jeden jiný, nenačatý, tak jsem odolala...
    Sabi, děkuji za tvé zkušenosti a přeji hezký večer, Helena

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Sabi,
    já si hodně kupuji právě tu Isanu. Měla jsem peeling a jsem z něj dost zklamaná.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat

Spotřebováno za Červen 2024