středa 29. května 2024

Hebe sprchové pěny

 Ahoj, vítám vás u dnešní recenze. Konečně jsem se dostala k trojici sprchových pěn z privátní řady kosmetického e-shopu Hebe. Dneska se na ně společně podíváme. 

Mám tu varianty Aloe vera & Bílý jíl, Passion Fruit & Limetka, Pomeranč & Máta každá mě stála 59 Kč, na Hebe často probíhají různé akce. První jsem se pustila do fialové varianty s mučenkou a limetkou - parfemace se povedla je taková štiplavá a převládá v ní mučenka, ideální letní vůně. Pěny je v balení poměrně dost a dávkovač skvěle fungoval u všech třech pěn až do samotného konce. Nejsou tolik hydratační jako třeba některé od Isany, ale ani to neslibují. Zelenkavá aloe vera a bílý jíl je taková svěžejší lehká vůně, zde se snoubí obě složky a opět se můžete těšit na bohatou pěnu. Tenhle typ produktu mě obecně vydrží méně než klasický gel, zde se bavíme zhruba o 2 - 2,5 týdnech na balení sprchové pěny. Oranžová má snoubit pomeranč s mátou, to bych tedy vskutku neřekla, vůně je spíše chemického rázu a připomíná mi takové ty želé bonbony s kyselým cukrem. Suma sumárum jsou pěny slušný průměr, ale taková Isana a samozřejmě podstatně dražší a luxusnější Rituals jsou za mě lepší. 

Zaregistrovali jste, že má Hebe i privátní značky? Zkoušeli jste něco od nich? Dejte mi vědět do komentářů :)

Sabča


5 komentářů:

  1. Z privatky Hebe jsem zatím nic nezkoušela. Ovšem včera jsem si udělala pěknou objednávku právě na Hebe, tak se těším, až mi to dorazí. Ale z privatky tam zas nic nemám:)))

    OdpovědětVymazat
  2. Sabi, zatím jsem nic z privátní značky nezkoušela. Sprchové pěny mám ráda, tu první jsem měla od Rituals a musím říct, že lepší jsem zatím nenašla...
    Děkuji za tvé hodnocení a zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
  3. Sabčo, já mám od Vánoc doma od Hebe pěnu na ruce a čistící gel, ale ještě jsem nevyzkoušela, protože tu mám výrazně starší kousky a snažím se to brát postupně.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Sabi,
    já jsem na Hebe nikdy ani neobjednávala, takže nemám zkušenosti...
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat

Spotřebováno za Červen 2024