čtvrtek 14. prosince 2023

Kristin Ess The One Signature | vlasová kosmetika

 Ahoj, vítám vás u dnešního článku. Letos jsem se hodně zaměřovala na nové značky vlasovky v našich drogeriích. Tentokrát tu mám svůj nejnovější úlovek Kristin Ess a jejich řadu The One Signature z ní šampon a kondicionér, seženete v drogeriích Rossmann. Já oba produkty kupovala v akci za 229 Kč každý. Běžně se pohybují okolo 269 Kč. 

Oba produkty by měly mít takzvanou Zip up technologií čili zamezit třepení konečků a posílit vlas v nejvíce oslabených místech. Značka drží PETA certifikát, je bez sulfátů, ftalátů a parabenů a pyšní se i tím, že vytváří vhodné prostředí pro barvené vlasy čili jejich produkty neurychlují vymývání tolik. Co dostalo nejvíc mě je design obalů, mají vyklápěcí víčko, matné tak akorát tuhé balení a v koupelně to vypadá super. Navíc to skvěle luxusně voní. Obsah je poněkud netypických 296 ml. 

Šampon pění i v menších množství vlasy skvěle vyčistí, ale současně je nevysušuje a po umytí máte takovou lehčí hlavu. Pěna je taková bohatá a krémová, šampon provoní celou sprchu. Kondicionér je neméně konzistenčně bohatý našlehaný, později je třeba ho v lahvičce trochu sklepnout, ale vlas nádherně vyhladí bez zatížení. Vlasy se pak skvěle rozčesávají a hlavně jsem po dlouhé době narazila na něco, co mi dělá hrozně hezké vlasy druhý den - zdravě lesklé, rozčesatelné a poddajné. Prostě sakra to vypadá dobře a stojí to za každý utracený peníz. Navíc mě potom tolik nesvědí vlasová pokožka, na kterou jsem dřív byla hodně náchylná. Určitě si tohle budu kupovat znova, to je troufnu si říct jeden z objevů letošního roku společně s Yves Rocher vlasovkou a Lee Staffordem. 

Věřím, že bude tahle sada vypadat skvěle i jako dárek. A co vůbec dárky? Už máte nakoupeno nebo nakupujete na poslední chvíli? Dejte mi vědět do komentářů :)

Sabča


4 komentáře:

  1. Sabčo, značku neznám, díky za rozšíření obzorů.
    Dárky ještě všechny nemám - určitě budu kupovat ještě nějaké knížky (tam si nějak nevím rady pro snachu a pro syna) a potřebuju nějakou drobnost pro mámu (hlavní dárek byl pobyt v lázních, který si máma už užila ;-)).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáni, také jsem přemýšlela o knížce pro ségru, ale nějak jsem nenašla nic co by se mi vyloženě líbilo.

      Vymazat
  2. Díky tobě poznám tolik nových značek, třeba tuto, o které jsem nikdy neslyšela.

    OdpovědětVymazat
  3. Vyzerá to super, až budem niekedy v Česku tak pozriem. Silikóny to obsahuje? Tie robia mojím vlasom najväčší problém.

    OdpovědětVymazat