neděle 10. prosince 2023

Jigott plátýnkové masky - zelený čaj, perly a kaviár

 Ahoj, vítám vás u recenze na další trojici masek. Na doporučení Haničky jsem se rozhodla sáhnout po značce Jigott a každá mě po slevě vyšla na 45 Kč v Rossmannu. 

Zelený čaj
Ten jsem zkoušela jako první a přišlo mi, že moc hezky zklidňoval - použila jsem ho po celodenní práci venku v mrazu, kdy jsem měla úplně zarudlou pleť a s tím si poradil. Hydratačně by to mohlo být ještě o chlup lepší. Plátýnko poměrně příjemné, dá se hezky přizpůsobit a drží na obličeji.

Perly
Ta už byla o chlup lepší. Přišlo mi, že kromě zklidnění pleť i na omak vyhladila. Mimo to měla velmi podobné vlastnosti jako předchozí. V kombinaci s výživným krémem bomba! 

Kaviár
Tahle byla parfemací ze všech nejvýraznější, byla to taková trochu unisexová až do pánska vůně. Docela jsem se bála, aby mi to nepodráždilo pleť, naštěstí zbytečně. Přišlo mi, že poměrně slušně kombinovala vlastnosti předchozích dvou - pěknou výživu a osvěžení. 

Masky nebyly vůbec špatné asi mám oblíbenější, ale nebránila bych se jim obzvláště té perlové ta se mi zamlouvala nejvíc. Zelený čaj byl spíš takový na osvěžení a kaviár dělal trochu od obojího, ale moc mi nesedla ta výrazná parfemace. 

Znáte značku Jigott? Co na ní říkáte? Dejte mi vědět do komentářů :) 
Sabča


3 komentáře:

  1. Já mám nějaké masky Jigott koupené, ale čekají ve frontě, až na ně přijde řada :)

    OdpovědětVymazat
  2. Značku vůbec neznám, ale koukala jsem, co značek je v Rossmannu nově, tak to budu muset někdy pořádně prozkoumat.

    OdpovědětVymazat
  3. Značku vůbec neznám a ani u nás v Rossmannu jsem je nezaznamenala.

    OdpovědětVymazat