čtvrtek 28. prosince 2023

Co jsem dostala k Vánocům 2023

 Ahoj, vítám vás u letošního, co jsem dostala k Vánocům. Nějaké dárky už jste mohli vidět v novinkách a nějaké tam možná ještě uvidíte, těžko říct. Většinu si ale shrneme dneska.

U mamky jsem dostala džíny, které mě zaujali na narozeninových nákupech s Kubou, ty tu na fotce nemám, protože složené byste stejně viděli černý flek na fotce :-D Jedná se o bootcut černé džíny s vyšším pasem z Lindexu, konkrétně o model Mira. Jako překvapení jsem dostala sadu šamponu a kondicionéru Tomas Arsov Bonfire na barvené vlasy. Od Terezky ségry parfém Jeanne Arthes Lover in Bloom a knížku Notting Hill pod sněhem jednu z posledních knížek, co mi od autorky chybí. 
Od tchýně jsem dostala Dedoles gumové pantofle, ty jsem si přála k vířivce a obecně na léto, kdy sice mám korkové, ale ty k vodě nosím nerada. Od přítele tety jsme dostaly náčiní do kuchyně - naběračku, obracečku, takovou tu věc na špagety a velkou lžíci třeba na sos od masa nebo br.kaši. Od švagra jsme dostaly dva mlýnky na koření. Od přítele jsem jako překvapení dostala čtečku PocketBook Basic Lux4, kterou jsem od Štědrého dne nedala z ruky a už čtu svou třetí e-knihu :-D, protože nějaké mám na Dobrovském za nákupy. 
Také jsme dostali ruční šlehač Eta Cuore, ten ještě nemáme a tchýně mám ten samý čili už jsem na něj zvyklá. Pekáček také ještě nemáme, tak ho v našem arzenálu oceníme. Od přítele babičky jsem dostala i zbývající dva díly trilogie od Pauline Maiové - Štěstí hřeje jako slunce a Štěstí voní jako chleba. Na pekáčku můžete vidět ještě ochranný talisman od tchýně.
Kromě čtečky jsem od přítele dostala nové halenky do práce z Mohita, ty jsem si vybírala sama. Jedná se o zelený rolák, černou halenku se síťovaným dekoltem a kamínky podél něj, bílou jednoduchou halenku s lodičkovým výstřihem, modré véčkové tílko a basic hnědo-béžové tričko. 
Od táty ženy jsem dostala svíčku Yankee Candle Home Inspiration v příjemné vanilkové vůni a velkém balení. Od mé druhé ségry Nelinky sérum s kyselinou hyaluronovou Revolution, to se rozhodně neztratí. Od tety a strejdy s rodinou poslední zbývající S láskou z Londýna a tím mám Caplinovou kompletní. Od babičky jsme s přítelem dostali wellness pobyt, který jsem vybírala, a tak jsem o něm věděla, to nic nemění na to, že se těším až zase byť jen na jednu noc někam vyrazíme. 

Od Kuby druhé babičky s dědou jsem dostala set na horkou čokoládu a korunku. Od Kuby tety Kateřiny sadu Avon s bergamotem a zeleným čajem - mýdlo a krém na ruce. Dále perníčkové víno a pěnu do koupele, svíčku s vůní třešňového květu a poukaz na dva lístky do kina, ty dostal i přítel, takže můžeme jít dvakrát do kina. To se hodí, doufám totiž, že ještě stihneme Hunger games.
Málem bych vám zapomněla ukázat dózy od táty s rodinou, zde jsou již trochu zarovnané věcmi, co budu uklízet na barák, ale to snad tolik nevadí. Dózy jsou z Orionu, kdybyste si je chtěl někdo pořizovat.
Jdeme do finále. Od tety Moniky s rodinou jsme dostaly voucher na dvě hodiny privátního wellness včetně občerstvení, to určitě využijeme a moc děkujeme. Tak hodný jsme snad ani nebyli :-D Od babičky a dědy jsme dostaly penízky, ty jdou do obálky na pračku a sušičku. 

No a to je všechno. Všem moc děkujeme za dárky i za příjemně strávené vánoční svátky v rámci možností. 

A co letos pod stromečkem potěšilo vás? Dejte mi vědět do komentářů :) 

Sabča




11 komentářů:

  1. Krásné dárky jsi dostala. Věřím, že čtečka ti bude dobrým společníkem - je to šest let, co jsem dostala svou PacketBook a jsem spokojená - jen teď hledám jinou alternativu, kde bude možné stahovat přímo do čtečky, protože Knižní klub už přes rok nemá svůj web s e knihama v provozu.
    Já jsem dostala knížky - sešlo se jich šest, svetry - tři, dva páry teplých ponožek, návlek na nohy a vak k televizi na večer, teplákovku, rukavice, papuče a parfémovaný olej.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, s čtečkou to přítel absolutně trefil. Dalším bonusem je, že už nebudu muset nikomu vysvětlovat, proč mu nechci půjčovat knížky :-D. Já nakupuju hlavně na Dobrovském a tam je to s e-knihama skvěle vychytané. To zní, že jsi taky měla štědré Vánoce a byla vloni hodná :-D

      Děkuju za komentář, měj se hezky :)

      Vymazat
  2. tyjo, zajímalo by mě, jak chutná to perníčkové víno oO taky jsme s přítelem dostali nějaké poukazy na zážitky a jinak mi největší radost udělal asi heboučký overal na válení :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, ještě jsem ho nenačala, ale dám pak určitě vědět :-D. Poukazy na zážitky jsou super, celkově zážitky jako dárky. Sama je ráda dostávám i dávám. Doufám, že si to všechno užijete.

      Vymazat
  3. Sabčo, hezké dárky. Takový mix praktických a těch pro radost. U nás to bylo podobné - a co jsem dostala si můžeš přečíst u mne na blogu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáni, přesně tak. Děkuju za komentář a přeju hodně zdraví a štěstí do nového roku.

      Vymazat
  4. Moc super dárky! Těším se hlavně na knižní recenze :)

    OdpovědětVymazat
  5. Hezké dárky jsi dostala, líbí se mi, že to je od všeho něco :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  6. Milá Sabi, tolik krásných a praktických věcí. Vouchery na pobyt a wellness by mě asi potěšily nejvíc. Vše nejlepší do Nového roku, ať nám to blogování jde. ☺♥

    OdpovědětVymazat
  7. Ten set so zeleným čajom mali tuším kedysi dávno ako limitku. Vyzeralo to inak, ale voňalo to úžasne takže až som bola v šoku, že je to opäť na scéne. Ach zase neodolám a kúpim si to :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Sabi,
    to jsou moc pěkné dárky. Já jsem o těch svých už psala na blogu tři články, takže tě odkážu na ně. Líbí se mi hodně sada na vlasy Tomas Arsov, to je značka, kterou bych chtěla hodně vyzkoušet.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat