středa 23. srpna 2023

Ziaja : Letní limitovaná edice tělových peelingů

 Ahoj, vítám vás u dnešního článku. Peelingy a léto to je neodmyslitelná dvojka, no pro mě teda nejen v létě ale celoročně. Ziaja letos přišla s letníma limitkama a to hned dvěma - jednou s mirabelkou a druhou melounovou. Rozhodla jsem se tam po dlouhé době objednat a dneska přináším recenzi na část z objednávky. 

Já jsem se první pustila do melounového, který silně nostalgicky připomíná takové ty kulaté tvrdé melounové žvýkačky. Peeling je v měkké průhledné tubě, takže vidíte kolik ho je a jde snadno vymáčknout až do posledního zrníčka. Oba peelingy jsou spíše jemnější, ale zase tak nepodráždí ani trochu připálenou pokožku. Oba mají takovou lehce želé konzistenci. 

Druhá vůně je taková teplejší, lepší na babí léto přináší vůni mirabelky, což je poddruh švestky lehce bych řekla, že i s příměsí nějakého koření. Jinak je produkt úplně stejný, taky obsahuje spíše malé částečky k obroušení, má želé konzistenci a stejné fajn promyšlené balení. 

Pokud nejste fanoušky cukrových peelingů jako já tohle vám bude vyhovovat. Já bych na léto asi volila právě hrubší cukrový a tohle si schovala pro příště na zimu. 

Co vy a Ziaja? Zaujala vás nějaká jejich novinka poslední dobou? Dejte mi vědět do komentářů :)

Sabča


4 komentáře:

  1. Sabčo, zajímavé kousky, trochu lákají ... ;-). Já teď od Ziaji používám čistící pěnu a jsem s ní spokojená

    OdpovědětVymazat
  2. Jee, ty je máš Sabi, vypadají moc lákavě ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Sabi,
    dneska jsem načala ten s mirabelkou a jsem hodně zklamaná, to se snad ani za peeling nedá považovat...
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Mám raději hrubší peelingy, takže tyto by byly asi pro mě nedostačující, nicméně bych ráda zkusila ten s vůni Mirabelky.

    OdpovědětVymazat