neděle 20. srpna 2023

Nákupy & Novinky - DM, Vinted, New Yorker, H&M

 Ahoj, vítám vás u dalších nákupů a novinek, sic vychází poněkud dlouho jsou za první část července...Ano, přesně taky je vidět ten časový posun, který u článků oproti realitě je...

V "dé emku" jsem byla po dentální hygieně koupit si mezizubní kartáček a nový kartáček na zuby od Curaprox. Vzala jsem už do Říma mně i Kubovi každému malý antiperspirant Nivea Black & White a sobě i malý suchý šampon od Baley. Do práce k jogurtu jsem přihodila dm bio Beeren crunchy müsli a musím teda říct, že není vůbec dobrý. Zlatý Kauflanďácký z té Favourites řady, už se mi po něm stýská, ale naštěstí jsem doma našla čokoládové, tak si ho příští týden vezmu a budu si je nějak míchat. No a posledním kouskem z tohoto nákupu je fixační sprej s růženínem od Revolution, na dně jsou vážně malé růženíny a hlavně je ho více než jiných kolegů v kategorii a já ho mám docela spotřebu. 

Na Vinted jsem si pořídila šaty Lindy Bop Ophelia v krásné petrolejové barvě, abych zase zkusila další střih a nemohu říct, že to bylla moudrá volba. Barva by mi sedla což o to, ale střih vůbec šaty se mi hrozně rolují a zkrátka do nich nemám dost prsa :-D a nesedí mi ani ta délka k tomu odvážnějšímu výstřihu neb jsou nad kolena. Zřejmě je vyperu, vyžehlím a pošlu zase o dům dál. Vyšly mě na nějakých 340 Kč. 
Od Kuby bratrance ženy jsem si odkoupila úplně nové Guess tričko v mentolkově zelené barvě za pouhé dvě stovky. Ten materiál to je něco neskutečně pohodlného. Takže tahle koupě se povedla oproti šatům. Hold není každý den posvícení, že ? 
Po dlouhé době jsem zavítala do nějakého kamenného krámu a tím byl New Yorker, kde jsem popadla tělovou podprsenku klasickou hladkou za 199 Kč. Už jsem jí měla a je dostačující ač moc dlouho teda nevydrží. Přeci jen za dvě stovky, co by člověk chtěl. No a druhým kouskem je takové lehce oversized tílko v královsky modré za 139 Kč. (Ani jsem nedopsala článek a podprsenka už se mi v té krajkové části natrhla takže to budu muset zašít..)
No a borec na konec jsou biker shorts z H&M balení hned dvou, protože léto bez nich by bylo jako léto bez slunce a já je tahám víceméně neustále pod šaty a na doma prostě jako kraťasy. Jsou pohodlný, levný  a dvoje vyšly na 349 Kč. 

Co jste si na léto dokupovaly letos vy? Dejte mi vědět do komentářů :)

Sabča






9 komentářů:

  1. Já si zatím na léto nekoupila nic, i když koukám, jestli mi nepadnou do oka nějaké šaty, protože ty bych docela potřebovala. Ale nevím, jestli dřív nebude po létě :D
    Ty šaty mají fakt hezkou barvu, škoda, že nesednou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáni, já si teď pořídila za koruny od přítele nějaké nezbytnosti, ale ty budou až v dalším článku :)

      Vymazat
  2. Já jsem už vydala článek s mými letními nákupy, ještě snad dám dohromady článek se sekáčovými úlovky, ale ještě mi přijde, že jich nemám dostatek na celý článek :) Budu si ale ještě muset dokoupit biker shorts, dívala jsem se, že ty moje už mají dírky z toho, jak je pořád tahám :D

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Domčo, já bych tak potřebovala objevit nějaký dobrý kamenný sekáč někde poblíž, ale přijde mi že všechny dobré jsou sakra daleko :((( tak zatím jen občas ten Vinted. Já bych si chtěla pořídit béžové tenisky, bootcut džíny a nějaké dvě halenky na podzim.

      Vymazat
  3. Wow moc hezké nákupy! Dmko miluju a chodím tam tak 2x týdně :D
    Na vintedu taky nakupuji moc ráda a koukám, že biker shorts jsou teď hodně oblíbený! Pořídila jsem si je taky a jsem z nich totálně nadšená. Jinak já si teď koupila v Albertu špaldové lupínky s lyofilizovanými jahodami a úplně jsem si je oblíbila jen tak, s jogurtem. <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuji za komentář. No já chodit 2x týdně tak mě to zruinuje :-D

      Vymazat
  4. Ahojky,
    já jsem si koupila spoustu oblečení, batoh, kšiltovku, náušnice, boty... Zaujalo mě to müsli, ale kupovat to nebudu, když není dobré.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Kartáček Curaprox jsem si taky pořídila, mám je velmi ráda!

    OdpovědětVymazat