neděle 13. srpna 2023

Shein haul

 Ahoj, vítám vás u dnešního trochu více fashion článku. Na úvod bych chtěla říct, že si uvědomuju, že Shein není nic eticky ani ekologicky úplně zářného, ale já jsem zkrátka potřebovala cenově dostupné řešení. Pomalé lokální značky to pro mě zatím nejsou a asi ani nebudou. 

Docela jsem se roznosila, co se týče šatů a sukní a k tomu potřebuju i barevně hodící se pásky a doplňky. Černý už mi není pěkně dlouho a pak mám jen takový ten harness laděný. Vzala jsem si černý široký pásek na přezku, vzadu má gumu takže se hezky přizpůsobí. Dělá hrozně hezkou siluetu a vyšel mě 3.58€. Pak jsem si vzala dva jednoduché na přezku jeden bílý a druhý takový kaštanově hnědý, aby se mi hodil k mým milovaným hnědým Mustangům. Ty stály jeden 2.77€ a na postavě jsem je ještě neviděla v zrcadle, ale jsou mi. Je super, že u všeho máte velikostní tabulky a recenze, takže to není s odhadem pak tolik komplikované. 
 K páskům jsem potřebovala i kabelky, hlavně hnědou a bílou ač černá by se časem nějaká prostorná, ale tam už rozhodně kvalitnější crossbody hodila. Hnědou i bílou jsem opět brala obě stejné, jsou prošívané z takového měkčího materiálu, tak nevím jak to úplně vydrží. No jedna stála 6.17€ takže od toho nemám nějaká přehnaná očekávání. Potřebovala jsem houbičky na makeup, tahle celá láhev, kde jich je 5 vychází 2.55€. 
Nakonec jsem si vzala dva vícevrtsvé řetízky, opět stejnénjen ve dvou barevných provedeních - stříbrná a zlatá. Tohle bude přítel nesnášet, protože to bude furt rozmotávat, ale mně se to hrozně líbí. Cena za jeden byla 1.28€. Celkem jsem platila 26.35€ využila jsem slevový kupon a všechny uvedené ceny jsou tak po slevě, kterou jsem měla. Za nějakých 600 mi to pořád přijde jako velmi dobrý nákup na to kolik toho mám a rozhodně unosím. 

Co vy a Shein? Jaký k tomu máte postoj? Dejte mi vědět do komentářů :)
Sabča


5 komentářů:

  1. Pásky jsou hezké a kalbeky se docela podobají té, co jsem si pořizovala na synovu svatbu (vyšla mne jako tebe celý nákup ;-)). Já Sheinu zatím odolávám - jednak z důvodů, o kterých píšeš, a taky proto, že vlastně nijak nemiluju nákupy přes net:).

    OdpovědětVymazat
  2. Já na Shein nenakupuju a ani nebudu :) Ale co tak vídám, tak se tam dají koupit fajn věci a doplňky :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Líbí se mi ty šperky! Já si tentokrát koupila dvě sportovní podprsenky :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Sabi, vícevrstvý náhrdelník - řetízek jsem nedávno dostala od kamarádky. ☺♥

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Sabi,
    já jsem tam teď poprvé dvakrát objednávala. Vybrala jsem si pár kousků oblečení a hlavně nějakou kosmetiku Sheglam. Líbí se mi ty houbičky, ty bych potřebovala.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat