středa 12. července 2023

Yves Rocher řada na barvené vlasy | recenze

 Ahoj, vítám vás u dnešní recenze. V rámci lepší vlasovky jsem se rozhodla vyzkoušet další z řad Yves Rocher. V minulosti už jsem zkoušela pár jejich produktů - recenzi najdete zde.

Celou řadu jsem pořizovala v rámci 2+1 akce na vlasovou kosmetiku tzn. vyšla mě 478 Kč za všechny produkty, to je srovnatelné v drogerii např. se značkou Aussie. 

Šampon 

Šampon má takovou mléčnou perleťovou konzistenci a krom toho, že dobře umyje tak i lehce hydratuje, o nějakém vysoušení vlasů nemůže být ani řeč. Zkoušela jsem ho použít i hnedka po barvení a pecka. Nepozoruju, že by se mi vlasy nějak rychleji mastily nebo naopak. Stačí ho trochu a hnedka dělá bohatou pěnu. 

Kondicionér

Ten mě opravdu hodně překvapil, většinou ty kondicionéry bývají dobré, ale ob mytí pak musím použít ještě masku. No, jenže u tohohle? Stačí maska jednou za týden a je čus šlus. Tohle je snad nejvíc hydratační kondicionér, co jsem kdy měla a přitom ty vlasy vůbec nezatěžuje a jdou pak nádherně rozčesat bez použití čehokoliv dalšího. 

Maska

Maska je dost podobná kondicionéru, ale to se vlastně hodí, protože mě kondicionér i dochází dřív než šampon vždycky a tím, že tohle by bylo už moc hydratační si můžu masku částečně nechat i až mi dojde kondicionér. Mám dobré zkušenosti i s maskou na poškozené vlasy, takže tu můžu určitě taky doporučit. 

Suma sumárum jsou to všechno funkční produkty, po kterým jsou vlasy krásně lesklé a voňavé aniž by zatěžovaly a také pomáhají udržet barvu bez škodlivých látek. Já si myslím, že tohle se povedlo a přidávám to mezi objevy vlasovky hnedka k Lee Staffordovi. 

Znáte Yves Rocher vlasovku? Zkoušeli jste? Dejte mi vědět do komentářů :)

Sabča



3 komentáře:

  1. Já jsem měla pár kousků vlasovky od YR ještě z té starší řady, co teď doprodávali, a byla jsem taky celkem spoko.

    OdpovědětVymazat
  2. Je super, že ti produkty vyhovovaly. Já s vlasovou od YR mám minimální zkušenost, ale teď jsem akorát dodělala jejich tuhý šampon a ten byl teda velká paráda!

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Sabi,
    taky jsem si asi po dvou letech koupila nějakou vlasovku od Yves Rocher, tak jsem zvědavá, jaká bude.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat