neděle 9. července 2023

Holika Holika pleťové plátýnkové masky | recenze

 Ahoj, vítám vás u dnešního článku. V drogeriích Rossmann se nově dají sehnat za příznivou cenovku 39,90 Kč plátýnkové masky Holika Holika. Tomu jsem samozřejmě neodolala a dnes tu mám recenzi hned na tři z jejich širokého sortimentu. 

Do masek jsem se pustila, tak rychle, že moje jediná jejich fotka je vlastně z Rossmann haulu, takže jsem jí ořízla a použila.
 
Gree Tea Pure Essence Mask Sheet
První jsem sáhla po masce se zeleným čajem, překvapilo mě otevírání kdy můžete malení otevřít celé a skvěle se tak dostanete k celému obsahu včetně zbytečků esence, kterou jsou napuštěné masky. Plátýnko je úplně tenoučké, ale netrhá se a nádherně přilne k pleti. Pleť potom byla úplně necucaná, napapaná a strašně příjemná na omak. Byla jsem z toho úplně v šoku, tak dobrou masku jsem ještě neměla.

Pearl Pure Essence Mask Sheet
Druhá volba padla na perly, protože perly miluju a přijdou mi neskutečně elegantní. Věřím i nějakému jejich efektu v kosmetice. Zase stejně super plátýnko nacucané tak, že můžete mít masku opravdu dlouho. U této masky takový wow efekt nebyl, ale byla moc příjemná. Faktorem může být i to, že jsem měla opravdu hodně suchou pokožku. 

Strawberry Pure Essence Mask Sheet
Poslední maska je jahůdková a za mě asi vůbec nejslabší z celé trojice. Není vůbec špatná to ne, to ani trochu. Má furt boží plátýnko, hezky drží, nedráždí naopak zklidňuje, akorát pořád tam není to wow jako u té se zeleným čajem. 

Suma sumárum všechny bych si koupila klidně znovu, ale té se zeleným čajem bych si vzala vagon :-D tu fakt musíte zkusit. 

Co vy a plátýnkové masky? Jakou pro vás nevyzkoušenou značku jste zkoušeli naposledy? Dejte mi vědět do komentářů :)

Sabča



7 komentářů:

  1. Ahoj Sabi, já tak na nohy či ruky, jinak ty na obličej obecně "nesnesu". 🤣
    Měj pohodový den.
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
  2. Sabčo, ty jsem si koupila taky, ale zatím jsem je nevyzkoušela. Podle tvé recenze to vypadá, že to byl dobrý kup :).
    Měj se fajn

    OdpovědětVymazat
  3. Já plátýnkové masky moc ráda nemám, ještě jsem nenašla takovou, která by mi seděla na obličeji.. Je pravda, že už si je tedy ani nekupuju, tak už možná teď sedí na obličeji lépe, ale nějak se mi to nechce riskovat :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  4. Značku znám tuším z instagramu, ale sama ji nijak vyzkoušenou nemám.

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Sabi,
    Holika holika znám a měla jsem s ní dobrou zkušenost. Naposledy jsem na notino.cz objevila značku The Saem, která mě hodně nadchla.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat

Spotřebováno za Duben 2024