čtvrtek 13. července 2023

Nákupy & Novinky - balíček od Haničky, Vinted, Pepco, Lidl

 Ahoj, vítám vás po poměrně krátké době u dalších nákupů a novinek. Hanička se rozhodla podělit se mnou o jednu výhru a pár dalších produktů, takže se mi docela rychle nasbíraly produkty pro další článek. Tímto ještě jednou děkuji Hani :) .

Balíček od Haničky 

V balíčku jsem našla makeup Catrice Nude drop tinted serum foundation s kyselinou hyaluronovou a vitaminem E, který jsem zvažovala si pořídit pro dokonalý panenkovský efekt, který mnohým slečnám dělá. Tak teď už nemusím, protože ho mám doma a přesně v mém odstínu. Už jsem ho jednou zkoušela a zatím je naprosto boží, tak uvidíme jak se osvědčí v důkladnějším testování. Taky jsem dostala mýdlo na obočí, to je teďka hodně trendy produkt. Já koukala hlavně po tom od essence, protože je logicky levnější, ale ráda produkt vyzkouším. Navíc by mělo obsahovat jojobový olej pro výživu a ochranu obočí.
Také tu byly hned dva produkty na rty - tekutá rtěnka Matte to Last v odstínu Lively Rosy od miss sporty a klasická rtěnka od Catrice taková pěkná korálová nude na léto ideální barvička. Tekuté rtěnky miss sporty jsem nikdy nezkoušela, naposledy jsem od nich měla klasickou ještě když měly takovou tu řadu, co voněla jako meloun. Od Catrice jsem na rty měla snad jen balzám na rty. Pak jsem tu našla lesk na vlasy od pro mě neznámé značky Philip Kingsley.
Pro ukázku barvička Catrice rtěnku, tu jsem taky dnes zkoušela společně s makeupem a pár dalšími produkty.
Letní nezbytnosti zastupuje aloe vera gel od Holika Holika a od Ziajy sprej na tělo s ananasem a kofeinem. Aloe už jsem namazala přítelovi spálená ramena a vážně to pomáhá a určitě najde i mnoho jiných využití vzhledem k hojivým účinkům aloe.
Co mě echt potěšilo je paletka bronzerů a rozjasňovačů od značky Profusion, která se prodává myslím na Rianu. První dojem: Super pigmentované produkty, opět podrobím důkladnějšímu testování a dám vám vědět jaká je, no je to slibné. 
Co se produktů od Haničky týče jdeme do finále. Samoopalovací sprej na obličej s růžovou vodou to zní hodně zajímavě. Trochu se bojím abych to s ním nepřepískla, ale třeba bude zrovna štěstěna na mé straně. Vytvrzovač nehtů od essence není vůbec od věci, kdybych pro něj nenašla využití já tak moje mamka určitě. Vzoreček Iris Absolu verze La vie est belle a nakonec balzám na rty s chladivým efektem od Blistexu. 
Celý obsah mi přišel v téhle kouzelné kosmetické taštičce od Lookfantastic beautyboxu, která je z druhé strany průhledná, takže by měla být v pohodě využitelná i do letadla. 

Pepco
V Pepcu jsem se vyskytly po poměrně krátké době znova, protože jsem potřebovala krabici na povlečení o jednu sadu mi to nevycházelo a nechtěla jsem to tu povalovat. Taky jsem potřebovala nějaké uzavíratelné krabice na dárky a moje kosmetické zásoby. Vzala jsem si sadu dvou velkých a sadu dvou malých krabic. Zaujaly mě i povlaky na malé 40x40 cm polštářky ty se mi furt nějak nedostávají. Teď měly modré dva kusy za 60 Kč. Na věci k elektronickým cigaretám jsem vzala malý šedý košíček za 20 Kč a do práce novou mramorovanou podložku pod myš za 50 Kč. Platila jsem rovných 300 Kč. 

Lidl
V Lidlu jsem byla vlastně jenom pro pečivo, ale od Eri jsem věděla, že mají takové napodobeniny Elseve vlasovky, ale za daleko dostupnější ceny. Vzala jsem si šampon a kondicionér z řady Colour Brilliance tedy napodobeninu slavné Color Vieve. Jeden produkt stál snad 39,90 Kč.

Vinted
Na Vinted jsem si koupila tyhle krásný bledě modrý šaty značky Dolly & Dotty pouze za 290 Kč + poštovné, to se nedalo odmítnout. Na obrázku mi lehce připomínaly kratší verzi šatů podobných šatům v Bridgertonových a jak přišly, tak jsem si byla jistá, že jsou naprosto dokonalý. Hledala jsem něco letního, co si současně budu moct vzít i na oslavu, do divadla nebo na jednání.

No a to by bylo pro dnešek všechno. Co jste si v poslední době pořídili vy? Dejte mi vědět do komentářů :)

Sabča



5 komentářů:

  1. Rtěnky od Catrice jsou boží, mám je moc ráda! Měla jsem také ten balzám od Blistexu a moc mi sedl. Celkově má Blistex za mě jedny z nejlepších balzámů. A moc se mi líbí i ty tvoje šaty!

    OdpovědětVymazat
  2. Spousta zajímavých kousků. Ten šampon Cien nevypadá špatně, ale myslím, že v šamponech ještě nejsem na konci zásob, takže zatím odolám.
    Mým posledním úlovkem jsou včera koupené boty a kabelka na synovu svatbu. Docela se mi ulevilo, že jsem konečně uspěla (svatba je za 14 dní). Pořád jsem nemohla nají nic, co by se mi líbilo a dalo se v tom jakžtakž chodit po louce - svatba je na farmě, obřad na louce)

    OdpovědětVymazat
  3. Zajímavé kousky, líbí se mi ty šaty. 🙂
    Já si koupila něco na sebe a pět knih.

    OdpovědětVymazat
  4. V Pepcu mají do domácnosti krásné věci, vždycky bych si tam toho nejradši koupila spoustu, ale přítel mě brzdí, takže si většinou nekoupím nic :D Moc se mi líbí i šatičky z Vinted :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Sabi,
    já jsem zrovna dneska večer udělala nějaké nákupy obuvi a kosmetiky, jinak jsem se tento měsíc docela držela. Jsem ráda, že ti balíček udělal radost:-)
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat

Spotřebováno za Duben 2024