neděle 11. července 2021

Sabča zkoušela: Vlasovka Yves Rocher

 Ahoj, vítám vás u nového článku. Dneska bych se po delší době opět chtěla rozpovídat o nějaké té řadě na vlasy. Nebo po delší době spíš ne, ale tak znáte to vy co si stejně jako já myjete vlasy obden, mizí to fakt rychle ty šampony. Dnes tu mám dvojici od Yves Rocher, což je francouzská značka přírodní kosmetiky. Šampon i kondicionér/masku jsem pořídila výměnou za odličovací balzám. 

Čistící šampon pro rychle se mastící vlasy

Šampon je průhledné želé konzistence a je krásně lehký na vlasech a nádherně voní. Osobně je to pro mě jeden z těch šamponu, kdy šampon vám vydá na dvě balení kondicionéru. Absolutně netuším kolik se pohybuje cenově. Na moje barvením zničený vlasy se sklonem k plihnutí je úplně super, protože vlasy absolutně nezatěžuje a vzhledem k jeho pěnivosti ho stačí jenom kapičku. Vůně po použití komba šampon x kondicionér vydrží z vlasů vonět až do příštího umytí. 

Kondicionér a maska v 1 z řady Reparation 

Druhým produktem je kondicionér, který se nechá použíti jako maska, pokud necháte na vlasech působit déle. Snad ještě víc než samotný šampon voní. Seženete ho za 250 Kč, ale opravdu to co dělá se nedá s ničím jiným srovnávat. Nádherně se po tom vlasy rozčesávají a ani se tolik necuchají. Konečně mám vlasy alespoň po umytí tak nějak dle mých představ. Jedná se o hustý krémový našlehaný produkt. Mizí o něco rychleji než šampon, ale už mám doma druhé balení. Oba produkty obsahují výtažek z agáve. 

Za sebe jsem mile překvapená a určitě ráda vyzkouším víc produktů od Yves Rocher, které jako značku nemám ani zdaleka prozkoumané. 

Sabča 


4 komentáře:

  1. Ahoj Sabčo,
    vlasovku od Yves Rocher znám, ale zrovna tyto dva produkty jsem ještě nezkoušela. Ten šampon ale doma mám, určitě na něj brzy přijde řada, postupně se prokousávám nasyslenými zásobami. Na ten kondicionér jsi mě docela nalákala, tak ho možná zkusím objednat. Znám jejich běžné kondicionéry a ty na moje zacuchané vlasy nestačí.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, to jsem zvědavá, co na to řekneš. Já byla odvařená hlavně právě z kondicionéru. Zrovna ho doma nemám a nevím, co si počnu zase mám na hlavě takový kokrhel zralý tak na naložení do masky.

      Vymazat
  2. Ahojky, mám tyto dva produkty doma, ale používám jen občas. Mně naopak přijde, že vůbec nepění (šampon), kondicionér ta,é nic moc a vlasy mám to nich splihlé a rychle se mastí... za mě zklamání.

    OdpovědětVymazat
  3. Kondicionér jsem měla, šampon ne konkrétně tento, ale jiný z této řady. Nejsem tolik nadšená jako ty, ale spokojená ano, tahle řada YR patří k mé oblíbené vlasovce.

    OdpovědětVymazat