čtvrtek 29. září 2022

Moje sbírka laků na nehty - trend it up, Gabriella Salvete, Dermacol | Díl poslední

 Ahoj všichni, je to tak nastal ten okamžik, kdy si představíme poslední kousky mé sbírky laků na nehty. Nebojte sbírka zase na některých místech trochu ubyla a přibyla zároveň, ale to už vy pokud sledujete nákupy a novinky a spotřebováno dobře víte. 

Trend it up 
 Tahle značka mě nikdy moc neoslovila ať vydají cokoliv. No metalické laky jsou výjimka a mám tu hned tři, každý z jiné série. Začnu nejstarším tím je právě červená v odstínu 240 a má nejmenší obsah 6 ml. Kdysi jsem si ho kupovala na Vánoce. Dobře se nanáší i schne, výdrž nic moc, bez top coatu ho prakticky nemá cenu lakovat. Druhý u mě byl fialový 040 z řady Prisma Tip s pískovým efektem. Ten zase drží pro změnu šíleně a jde špatně odlakovat. A do třetice všeho dobrého teplá až bronzová 010 snoubí kompromis mezi objema laky a jedná se o kolekci Holo Dimension. Mám ráda spíš jiné značky, ale co těmto nemůžu upřít je že mi nevyschly a to všechny už mám dobrý dva spíš i tři roky. 
Dermacol je u mě zastoupen přesně jednou, učaroval mi v nádherné perleťové růžové, co vypadá jako rozdrcený hvězdný prach za mě. Je to odstín Sparkle a kolekce 5 day stay. Drží moc hezky, dobře se lakuje a když se olupuje je tak vhodně nenápadný. Vyšel okolo 70 Kč a vlastně ani nevím proč Dermacol laků nemám víc. 
Borec na konec je další třpytkolak a to sice Gabriella Salvete 6 Space Dust. Připomíná mi odraz slunce na mořských vlnách a už se přiznám, že nevím kolik stál. Prostě jsem ho musela mít, občas jsem celkem straka. Na nehtech jsem ho vynesla teprve jednou, lakoval se dobře, výdrž průměr. 

A to by bylo všechno z mého lakovacího šuplíčku. Jakou sbírku mám začít psát jako další? Dejte mi vědět do komentářů :-)

Sabča



6 komentářů:

  1. Nádherné farby, na nechtoch musia vyzerať úžasne :)
    What a fancy world

    OdpovědětVymazat
  2. S lakami od Dermacol nemám dobré zkušenosti, ale Gabriella Salvete je má moc fajn :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tyhle odstíny se mi líbí všechny.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Sabi,
    moc se mi líbí ten Dermacol, budu se po něm muset mrknout. Co třeba sbírka rtěnek?
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat

Spotřebováno za Duben 2024