neděle 25. září 2022

Lirene Micelární voda s měsíčkem | Sabča zkoušela

 Ahoj, vítám vás u dnešní recenze na další značku přírodní kosmetiky od níž jsem se rozhodla něco vyzkoušet. Tou je Lirene a jejich micelární voda s měsíčkem, vím že se část sortimentu dala sehnat v drogerii, ale jak je to současně popravdě nevím. 


Já jsem jí zakoupila na Vivantisu v nějaké slevě za asi 120 Kč něco takového, to mi za 400 ml přijde jako běžná cena. Micelární voda obsahuje okvětní plátky měsíčku, takže si na výtažky nehraje fakt je v sobě má. Vzhledem k absenci parfemaci a právě měsíčku ve složení je víc než jen vhodná na citlivou pleť a musím uznat, že ani tolik nevysušuje jako jiné její ségry jiných značek.

 Parádně čistila, akorát ty okvětní lístky já teda z tamponků furt sundávám, to bych tam osobně mít nemusela. Balení i dávkování funguje jak má a na poličce fakt vypadá hezky (tady i díky těm lístkům uvnitř). Vytknout lze jen, že mi docela rychle mizela na moje poměry. Kdyby byla někdy opět v akci tak si jí koupím, za plnou cenu která se blíží dvěma stům už úplně ne. Funguje jako běžná micelárka a pro citlivou pleť bude lepší než Garnier nebo takový Astrid. Záleží tedy na vás jaký budete mít finální dojem za mě to je:

+ vhodná na citlivou pleť

+ měsíček doopravdy obsahuje, nepotkala ho jen na obrázku

+ bez parfemace

- vyšší cena 

- obsahuje okvětní plátky, což může někoho obtěžovat

Co jste z přírodní kosmetiky naposledy zkoušeli vy? Dejte mi vědět do komentářů :-)

Sabča

7 komentářů:

  1. Ahoj Sabi, zní to jako dobrý produkt, trochu jako má Kiehls, jehož tonikum jsem měla a bylo super. ☺

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Eri, hele určitě můžu doporučit pokud ti nevadí ta o něco vyšší cena.

      Vymazat
  2. Od Linere mám doma peeling s mátou a není špatný. Ta micelárka taky vypadá docela dobře. Fajn recenze

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, peeling už jsem u tebe myslím viděla. Já mátu miluju spíš jako do jídla nebo do čaje, případně na limču. V kosmetice pak v kombu s malinou, takto samotná mě příliš neláká.

      Vymazat
  3. Značku Lirene mám ráda, už jsem několik produktů měla a se všemi jsem byla moc spokojená. Micelární vodu jsem však nezkoušela, ale viděla jsem ji tuším v DM :)
    Já z micelárních vod přesedlala na tonika, která mi sedí více :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, já jsem jednu dobu zkoušela odličovat olejem, jak teď dost lidí propaguje. Ale hrozně mi to ucpávalo póry a přišlo mi to nekomfortní. Takže já si stále jedu v micelárkách, tonika pak používám před sérem někdy mám i aktivní a neaktivní dle obsahu. Teď zrovna používám Ole Henriksen s AHA a BHA kyselinami a jako neaktivní pro zvlhčení pleti před kyselinou hyaluronovou tam mám obličejovou mlhu Ziaja.

      Vymazat

Spotřebováno za Duben 2024