středa 21. září 2022

Moje aktuálně používané vůně II.

 Ahoj, vítám vás u volného pokračování aktuální používaných vůní. Většina parfémů a toaletek mi během léta zcela bezútěšně došla. Proto tu dneska mám dvě poměrně čerstvě načaté vůně. 

V první řadě Divine z dílny Oriflamu, který i já dělám. Koupila jsem jí v nějaký výhodný akci za úplně směšnou cenu, ale běžně jí seženete okolo 500 Kč (momentálně je za 460 Kč). Jedná se o lehkou mýdlovou vůni s takovým sladkým nevtíravým tónem. Hlava fialka, hyacint, bambus Srdce růže, lilie, jasmín, frézie Základ bílé pižmo, švestka, santalové dřevo. Poslední dobou jsem si jí fakt hodně oblíbila, úplně mám takovej lepší pocit když se voním touhle :-D takže mi taky ubyla o něco víc než sousedka.

A druhou je pro mě úplně neznámá Karl Lagerfeld Fleur De Murier. Tu jsem vzala na zkoušku, protože nevycházela na moc peněz a složení nevypadalo vůbec špatně. Nakonec bych si jí kdybych jí nejprve cítila asi nekoupila, ale i tak jí bez problémů spotřebuju. Je sladká, ale co mi vadí je spíš, že má takový jemný ocásek nějaké ze složek. Nejspíš ten pomeranč bych tam mít nemusela ani jako takovej ani květ. Hlava lístky maliníku, pomeranč, červený rybíz Srdce konvalinka, fialka, pomerančový květ, ostružinový květ Základ ambra, pižmo, vanilka, santalové dřevo. Já jsem jí koupila za 330 Kč 50 ml balení. 

Obě vůně mi přijdou poněkud slabší. Voní hezky, ale za chvíli jak kdybyste se nevoněli. Je lepší je pak nosit všude sebou na převonění, případně si je přestříkat do nějakého menšího atomizéru. 

A čím se teďka na počátku podzimu voníte vy? Dejte mi vědět do komentářů :-)
Sabča

8 komentářů:

  1. Ani jednu vůni neznám. Aktuálně se voním pořád toaletkou Naturelle od YR, líbí se mi vůně (míň už výdrž, která je na můj vkus slabší). Možná s podzimem přejdu na něco výraznějšího, ta Naturelle jeho hodně lehká, květinová...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáni, je mi to jasné no. Ta Divine je taky na podzim už taková lehká, ale postě jí mám ráda. Já si furt říkám, že si koupím toho Diora, co se mi líbí už tři roky, jenže ta částka za něj mi přijde dost astronomická.

      Vymazat
  2. Po letech jsem si objednala jednu ze srdcovek a sice Versace Crystal Noir.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Šárko, jééé tak to je super, tak ať se dobře nosí.

      Vymazat
  3. Já aktuálně používám od Boucheron - Quatre a moc jsem si ji zamilovala. Tu tvoji Karl Lagerfeld jsem dávala sestře na Vánoce :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, tak tu ovšem vůbec neznám snad jen obal si vybavím. Já se zatím nebyla nějak schopná s ní sžít...Tak přemýšlím, že jí možná i prodám.

      Vymazat
  4. Odpovědi
    1. Ahoj Míšo, to souhlasím navíc teďka byla i v akci :-D Já už jí teda budu mít mezitím skoro spotřebovanou.

      Vymazat

Spotřebováno za Duben 2024