neděle 18. září 2022

Fashion Haul - Zoot, Bonprix, Vinted, New Yorker, Bonprix, Vuch....

 Ahoj, po nějaké odmlce tu mám zase starý dobrý fashion haul. Já ho ráda píšu a vy čtete, což z něj dělá zn. ideál. Máme tu skoro podzim, moje oblíbené roční období a tak jsem si pořídila nějaké nové kousky a krom toho i nějaké dostala. 

Zoot

První po čem jsem sáhla jsou svetrové šaty Zoot lab, podle fotky jsem si myslela, že budou trochu více na tělo. Jsou z příjemného materiálu a takový ten multifuknční střih, pod kterým schováte špeky, kradenej meloun nebo začínající těhotenství (to poslední u mě nehrozí v klidu).Stály mě 463 Kč s nějakou slevou, ale teď co jsem na ně koukala ta sleva byla ještě větší....Úplně si to dokážu představit s kozačkama a silnějšíma punčochama přes to kabát a jdeš. 
Jako druhý tu mám takový tenký černý svetr se stojáčkem Camaieu alá Kim Possible :-D za 207 Kč. To mi přijde jako super cena a určitě ho vynosím. Původně jsem měla objednanou ještě bílou zavinovací halenku, ale ta byla hrozná a před celou touhle trojicí zavinovací šaty, ale nakonec za tu cenu vypadaly jako župan..

Bonprix

Kuba mi koupil nové plavky a ty si tady na sobě ukázat rozhodně netroufnu, tak přikládám fotku z e-shopu. Spodek sedí úplně dokonale a má full coverage, plavky jsou tak akorát vysoké a nedělají vám na bocích faldíky. Vršek trošku zplošťuje prsa, ale jinak sedí moc hezky. Po dlouhé době mám oba dva díly plavek v jedné barvě a jsem s plavkama takhle spokojená. Vyšly na nějakých skoro 800 Kč, tak snad mi i dlouho vydrží. 
Vinted

Stejně tak jsem od Kubíka dostala k narozeninám tuhle trojici šatů. Sama jsem si je vyhlídla na Vinted a byl to super kauf tak jsem mu navrhla ať mi je koupí a schová je, protože troje šaty i s poštou za litra no neber to. Nejvzácnější jsou bílo-růžové květované Lindy Bop, protože tahle anglická značka už zanikla. Pak tu mám petrolejové Resered s košilovým vrškem a plisovanou sukní, ty nejsou úplně 10/10, ale na podzim se budou víc než jen hodit. Trojici uzavírají na mě poněkud krátké takže spíš jako halenka modro-bílé pruhované s růžovými květy. Ocenila jsem, že paní ke všemu zaslala i pásky s nimiž měla věci nafocené. 
New Yorker

Při girls night s Monty jsme zabloudily i do New Yorkeru než ho přesunou na jiný patro, tak jsme omrkly co ještě maj a nemaj. Já si vybrala černobílou halenku s obřími písmeny a véčkovým výstřihem za 349 Kč a pak pohodlnou tmavě zelenou braletku na doma s docela dobrou oporou za 219 Kč. Podprsenku/braletku už jsem měla alespoň pětkrát  a super kup. Na halenku se chystám až bude o něco chladněji. 
Vuch & další Bonprix

No a jdeme do finále s dvěma základníma kousky mého podzimního šatníku. Chtěla jsem si původně koupit kozačky, ale s mojí sloní nožičkou to není snadný úkol. Nakonec jsem to vzdala a sáhla jsem po chelsea boots od Mustangu právě v krásný kaštanový barvě. No a jakou barvu k tomu ladit než vínovou v níž jsem si koupila batůžek Vuch, ten mi ještě chyběl doma. Přeci jen batůžky se teď nosí. No a v kombinaci modré svetrové šaty, vínový batoh a kaštanové boty se cítím momentálně teda fakt fantasticky. Batůžek vyšel okolo tisícovky a botky na 1300 Kč se slevou i poštovným. Sice dražší kousky, ale opravdu s nimi souzním a vím, že u mě budou sloužit do rozpadnutí. A když zrovna nebudu chtít batoh mám doma od tety crossbody kabelku v kombinaci vínovo-béžová. 

A to už by bylo vše. Čím novým jste obohatili naposledy šatník vy? Dejte mi vědět do komentářů :-)

Sabča




8 komentářů:

  1. Sabčo, moc pěkné nákupy. Nejvíc se mi líbí ty dvoje květované šaty z Vinted, batůžek a halenka z NY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuji :-) Jedny z nich mám zrovna na sobě právě ty bílé s růžovými květy. Batůžek nosím každý den, od té doby jsem jinou kabelku nevytáhla, ale to asi není divu.

      Vymazat
  2. Krásné, jeden kousek lepší než druhý. Boty a ten zelený top mě nejvíce zaujaly. : ))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Eri, děkuji a to se musím přiznat, že už mám rozepsaný další fashion haul, tam toho budu mít docela dost z druhé ruky. Co se týče bot jsem spokojená nosím je snad každý den. Vůbec nelituju, že jsem si je pořídila.

      Vymazat
  3. Tá čiernobiela blúzka z New Yorkeru je krásna, na prvý pohľad som myslela, že je z Mohita, lebo som tam zahliadla podobný vzor :)
    What a fancy world

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, jojo také jsem jí viděla i v Mohitu no. To tu ale v okolí nikde nemáme :-D

      Vymazat
  4. Já si na zoot ještě nikdy nic nekoupila, pač jsem si nikdy nemohla moc vybrat :D
    Ale tvůj výběr se mi moc líbí a ty botky vypadají skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  5. Vuch kabelku mám v plánu si také někdy pořídit :)

    OdpovědětVymazat

Spotřebováno za Duben 2024