neděle 26. prosince 2021

Sabča zkoušela: Oriflame Swedish Spa - peeling a tělové máslo

 Ahoj, vítám vás u nové recenze. Dnes se budeme bavit o kosmetické řadě švédské značky Oriflame a to konkrétně Swedish spa. Z této řady jsem vám již doporučovala tělový olejíček a moje mamka si nemůže vynachválit masku na ruce. Proto když byl v akci balíček peelingu a tělového másla za nějaké tři stovky nemohla jsem odolat. 

Swedish spa se řadí mezi luxusnější tělové řady nabízené. Osobně bych cenově porovnávala s řadou Essence & Co. V nabídce je tělové máslo, peeling, maska na ruce, masážní mýdlo, tělový olejíček a sprchová pěna. 

Tělové máslo je velmi jemně vyšlehané tužší konzistence, má krásnou lehkou vůni jako celá řada. Poměrně dobře se vstřebává, při nabrání vám jakoby taje pod teplem vašich rukou. Na druhou stranu máslo by mělo hydratovat a tohle máslo je dost hydratačně podprůměrné. Díky tomu, jak je tuhé mi prostě zůstává za nehty a blbě se dostává ven. Etiketa je designová, ale bohužel zbytek obalu je takový nedomyšlený, občas se mi víčko zasekává při šroubování. Máslo je za mě prostě za 3/10 a ani ho nespotřebuju, mám teď příšerně suchou pokožku = někomu ho dám na dodělání.

Peeling patří mezi velmi jemné mikročástečkové peelingy, ten už mám spotřebovaný, takže vám ho nemám jak ukázat. Nejsem úplně fanynka jemných peelingů, prostě když už tak už. Jediné, co mi to přišlo, že mi to promasírovalo byly ruce, kterými jsem se snažila peeling nanést a použít. Opět to krásně vonělo a stejný problém jako u másla jsem měla i zde - obal. Peeling se dal alespoň bez problémů spotřebovat. Hodnotím 5/10. Znovu si ani jednu věc nepořídím, raději sáhnu po olejíčku, o němž jsem psala v těchto oblíbencích. 

Co vám za poslední dobu nesedlo, tak jak byste čekali? Dejte mi vědět do komentářů :-) 

Sabča


Žádné komentáře:

Okomentovat