neděle 19. prosince 2021

Oblíbenci za Listopad 2021 | Milostná past, Bi-oil...

 Ahoj, vítám vás u nového článku s listopadovými oblíbenci. V listopadu pro mě nějaký makeup byl prakticky sprostý slovo, takže dekorativní kosmetiku dnes úplně přeskočíme. Spíš si tu zmíníme takové věci, co mi ten měsíc pomohly přežít. 

Bi-Oil

Proslavený olejíček na strie a jizvy, který zkoušely snad všichni akorát já ho zase mám až teď. Poslední dobou se mi ovšem strie začaly zhoršovat, resp. zůstávaly červený a nezesvětlávaly, takže už jsem potřebovala po něčem sáhnout s tím, že to snad alespoň trochu pomůže. No tak se mi to povedlo hnedka napoprvé, protože tenhle olejíček je vážně skvostný. Strie krásně vybledly, navíc hezky voněl a hydratoval. No při ceně 220 Kč za 60 ml v DM, na internetu ho seženete levněji i za 170 Kč za 60 ml jsem ho používala jen na ty problémové partie. Koupila bych si ho klidně znovu, ale budu teď zkoušet i jinačí značky. 

Zdroj: ČSFD.cz

Milostná past

Tenhle film se sledování vybral můj milý a naprosto perfektně se trefil. Z letošních vánočních novinek vám tohle můžu doporučit, je to milý, romantický i vánoční cosi s Ninou Dobrev v hlavní roli. Sice je to naprosto předvídatelné, ale na oddech, kdy se nechcete na nic soustředit parádní. Na film jsem napsala celý článek pro Plotpoint, pokud vás to zajímá klikněte sem.

I Am Woman by Emmy Meli

   


Dove Awakening Ritual antiperspirant 

Na doporučení Adele Brandi jsem vyzkoušela i zprvu pro mě rozhodně ne lákavou řadu Awakening Ritual od Dove. Jedná se o kombinaci matchy, zeleného čaje a třešňového květu, která bude ideální pro milovníky svěžích vůní. Já jsem si hnedka napsala Ježíškovi o další produkty z ní. 

Zdroj: EW.com

Zkažená úča

Další prostě "vypínací" komedie, tentokrát s Cameron Diaz v roli učitelky. Rozhodně je to totální filmový brak, ale nemusíte u toho přemýšlet.

 Elizabeth Halseyová (Cameron Diaz) je učitelka, která by z chování dostala přinejmenším dvojku. Je sprostá, zlá a chová se naprosto nevhodně. Pije, bere drogy a nemůže se dočkat, až si najde dobře situovaného muže, který se o ni postará a ona bude moci svou kariéru učitelky definitivně opustit. Když se s ní rozejde její snoubenec, vymyslí plán, jak získat jeho bohatého a pohledného náhradníka (Justin Timberlake) – o jehož přízeň soupeří se svou přehnaně aktivní kolegyní Amy (Lucy Punch) – ale zjišťuje, že je místo toho nucena bránit se snahám obhroublého učitele tělocviku (Jason Segel). Elizabethiny bizarní plány a jejich bláznivé následky šokují její studenty, spolupracovníky a dokonce i ji samotnou. (oficiální text distributora)

Poison by Rita Ora

Artistry Flora Chic

No a posledním oblíbencem je parfém Flora Chic, moje asi třetí balení tohoto parfému. Když jsem ho poprvé dostala k Vánocům vůbec na mě nezapůsobil zabalený, ale pak jsem si ho samozřejmě dost oblíbila. Zatím jsem ho vždycky dostala, cenově se pohybuje kolem 1900 Kč. Obsahuje klementinky, bulharské růže a ylang ylang. 


No a to by bylo pro listopad vše. Co jste si poslední dobou oblíbili vy? Dejte mi vědět do komentářů :-) 

Sabča

4 komentáře:

  1. Filmově teď sjíždíme Myšlenky zločince. V kosmetice bych za současného oblíbence označila tělové mléko s vůní zeleného čaje od YR. Akorát když jsem si chtěla objednat další, tak jsem zjistila, že tělové mléko s touto vůní už nedělají (jen sprcháč a eau fraiche).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáni, jo to je zákon schválnosti. Mě už takto vyřadily kokosový Balea šampon kdysi, krém s vůní lesních plodů, kakaové tělové máslo a tuším, že kokosovou toaletní vodu právě od Yves Rocher. Já teď sjíždím pátou sérii Lucifera, už chci vědět, jak to dopadne

      Vymazat
  2. Ahoj Sabi,
    kosmetické oblíbence z dekorativky jsem už sepisovala. Co se týče péče, jsem nadšená z plátýnkovách masek The Mask Dr. z Actionu. Jsou opravdu skvělé. Učitelské filmy mám celkem ráda, docela dost se u toho pobavím (jako Hollywood vnímá školství:-D). Zkažená úča se mi líbila, viděla jsem ji několikrát. Ten druhý film z Netflixu taky znám a užila jsem si ho.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Haničko, jojo už jsem četla. Prostředí školy mě baví, jak ve filmech, tak v knihách už snad od malička :-D No a Cameron Diaz je navíc skvělá herečka. Já za poslední dobu, co jsem viděla a mohu doporučit tak katastrofický akčňák Greenland. Na akční film je to vážně dobře natočené.

      Vymazat