pátek 2. října 2015

Všem klukům, které jsem milovala | Jenny Han | knihodojmy

Ahoj, vítám Vás u nové recenze a jo zase je to moje nové miminko, co jsem dostala k narozeninám. Dočetla jsem ho dnes na konci školní exkurze.
Děj: Dopisy mají mnoho podob, ale zrovna tady jde o ty milostné. Lara Jean už jich pár napsala, ale nikdy je neměla v plánu odeslat. Avšak  najednou je pryč jak krabice na kloubouky, ve které je schovávala a dopisy někdo poslal. Díky těmto dopisům se však dá dohromady s jedním z adresátů, i když asi ne zrovna tradiční formou. Navíc její sestra odjíždí na vysokou do Skotska a ona se tedy nestará už jen o své problémy, ale o chod celé domácnosti a svou rodinu.

Můj názor: Knížka je úžasně oddechová a ještě nádherně, napínavě psána. Řekla bych, že nejen na obalu, ale i v obsahu je ten Americký styl života dost vidět. Každopádně mě pobavilo, že tatínek holek Songovek je gynekolog. V anotaci mě dost zaujalo slovo dopisy, a proto jsem si vlastně knížku  koupila ...Dopisy, young adults a relax... No není to dokonalá kombinace ?  Kupodivu jsem si oblíbila jak hlavní hrdinku, tak i Petra K. Líbí se mi, že tu nejsou ani strohé ani příliš složité charaktery tudíž se v tom neztratím. CooBoo jak víte je mé oblíbené nakladatelství a to jak je jeho logo zakomponované v celkovém designu obálky se také nedá přehlédnout. Každopádně za sebe se těším na další díl. Upřímně jsem ráda, že mě žádná milostná dramata netrápí .

Skvělá četba, doporučuji !
Sabbi


6 komentářů:

  1. Taky jsem četla, taky napsala názor. Trochu delší a trochu kritičtější, můžeš si přečíst jestli chceš: http://crazy-teenagegirl.blogspot.cz/2015/09/vsem-klukum-ktere-jsem-milovala-jsem.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koukala jsem ;) Skvěle napsaná recenze... Dovedu si představit tebe i jako spisovatelku

      Vymazat