neděle 18. října 2015

Book TAG - All about books | Sissi

1) Jaká je tvá oblíbená kniha?
Nemůžu si vybrat jednu jedinou, která by mi byla nejmilejší. Všechny knihy co přečtu se mizdají být něčím kouzelné.

2) Kdo patří mezi tvé oblíbené autory?
Těch autorů je mnoho, protože kniha je také moc, ale kdybych vybírala byla by to Beth Revis (autorka trilogie Loď mezi hvězdami), Colleen Houck (autorka Tygří ságy), Marie Lu (autorka série Legenda) a další. Nemůžu si vybrat jen jednoho! :)

3) Která knižní série je asi tvá nejoblíbenější?
Znovu těžké rozhodování, protože jedna série se u mě nedá preferovat před ostatními. Mám ráda všechny knihy, které přečtu a každá série mě něčím dokáže oslnit nebo přinejhorším strašně moc zklamat.

4) Máš ráda knihy čtené ve škole?
Někdy jo, lae po většinu času ne. Ráda si vybírám knihy sama a v povinné četbě (článek je na blogu také) se nám až moc objevují knihy na motivy Romea a Julie. Tu knihu jsem nečetla a pokud mi někdo ve škole neřekne číst ji nehodlám. Ve škole se spíš čtou klasické knihy z minulých století, takže na nějaké nové můžeme zapomenout.

5) Knihkupectví nebo knihovna?
Knihkupectví, určitě! Vybrat si nové kousky do knihovny je vždycky pro mě velká událost nebo taky lépe řečeno pořádná droga. :)

6) Máš knihu, na kterou jsi nikdy nezapomněla?
Kdybych na ty knihy vzpomínala často možná by se nějaká našla.

7) Kterou knihu jsi četla už několikrát a stále tě neomrzela?
Harry Potter! Opravdu větší bombu v knižním světě jsem neviděla.

8) Kde ráda čteš?
To je různé, ale většinou na místech, kde mohu popustit uzdu fantazie a opravdu o té knize přemýšlet a vidět ji několika způsoby. Naopak hlučná místa, na kterých se necítím dobře mi z mysli vezmou všechno co jsem o knize věděla.

9) Naučila si se něco z knih?
Kromě toho jak se mají psát slova, tak asi hodně ponaučení - Vždy je naděje, Nikdy se nevzdávej, jen proto, že si nevěříš ...
Každá kniha má několik ponaučení.

10) Co tě přimělo číst?
Vždycky čtení bývalo moje vášeň. Jako malá i teď cítím to spojení s knihami, kterému se moje rodina diví, protože má sestra je nucena přečíst jednu kapitolu v knize co čte měsíc!
To já bych nedokázala, ráda čtu, chci se v budoucnu věnovat knihám, takže myslím, že ještě dlouho budou součástí mého každodenního života.

Doufám, že jste se něco o mně dozvěděli, víte jak jsem s knihami spojená a nechci o ně přijít. Někteří jste možná jako já nebo Sabbi, a nás těší, že někoho zajímají naše články.

Read books
Sissi

Žádné komentáře:

Okomentovat

Rossmann haul