čtvrtek 17. února 2022

Sabča zkoušela: Barry M Wildlife Rhino paletka

 Ahoj všichni, vítám vás u další paletkorecenze na mém blogu. Jak jsem slíbila, tak i plním, že postupně zrecenzuji všechny paletky, co mám doma nebo mi přibyly. Tuhle už budu za chvíli rok a taky dostává pěkně zabrat, za tu dobu jsem si v ní už oblíbila několik stínů, kterým šlapu na pánvičky. 

Paletka je součástí kolekce Wildlife, z níž část výdělku jde právě na dobročinné účely v rámci ochrany ohrožených druhů zvířat. Jedním z těch ohrožených druhů jsou právě nosorožci podle níž dostala tato devítka stínů své jméno. Obsahuje převážně teplejší zemité tóny obohacené o světle modrou a tyrkysovou a i různé typy - matné, metalické, stlačené glitry. Doporučení jsem na ní viděla na YouTube na kanálech Blondýna nebo taky GetTheLouk a holky mě poměrně přesvědčily, že toto je něco, co chci vyzkoušet.

Já jí kupovala za nějakých 250 Kč právě kvůli teplým hnědým, kvůli poslednímu řádku (Horn, Powerful,Rare) a ten ve finále používám nejčastěji. Občas sáhnu i právě po tyrkysové (Graze) ať už na spodní linku nebo jako podporu pro tyrkysovou Wild Westce od Urban Decay. Ano, i takovým značkám Barry M dokáže konkurovat a absolutně se nedivím, že značka zažívá v posledních letech takový boom. Hluché místo alespoň pro mě osobně tvoří Kifaru a Wallow světlé odstíny, tak podobné barvy, že na oku je nelze rozeznat. Pokud používáte hodně světlé stíny ať už jako první stín nebo na vytvarování obočí, tak asi dobré, ale na co se opakovat v tak malé paletce? Rozhodně pokud jsou to vaše barvy je to super paletka. Plánuji vyzkoušet i další produkty od této dostupné značky. 

Nakonec jsem zjistila, že ty líčení nemám vůbec nafocený a jediný, co jsem našla je tahle mizérie....No každopádně to by bylo pro dnešek vše.

Máte nějakou zkušenost s touto poměrně nově na trhu prorážející značkou? Dejte mi vědět do komentářů! 

Sabča

7 komentářů:

  1. Milá Sabčo, paletka je moc pěkná, také mám ráda a cítím se dobře v teplých barvičkách. Moc povedené líčení, precizně proveden. Celková myšlenka je skvělá. Určitě bych taky po nějaké mohla kouknout. Díky za tip. krásný večer ☺♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Eri, děkuji za komentář. Já je mám vždycky první z paletek pryč, je to pro mě nejsnadnější a nejčastějí líčení vůbec. Na tuhle značku určitě mrkni, za pakatel umějí doslova zázraky, kam se hrabe UD.

      Měj se hezky!

      Vymazat
  2. Já preferuju studené odstíny, nicméně pro tebe jsou ty teplé fajn a líbí se mi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáni, děkuji za milý komentář. Já bych kdysi nikdy neřekla, že teplé odstíny budou tak trendy, kdysi byly za takové ty, co dělají uplakané oči a podívejme se teďka.

      Vymazat
  3. Ahoj Sabi,
    Barry M znám už spoustu let, něco jsem si kupovala určitě kdysi v zahraničí. Na tuto paletku jsem se taky koukala, láká mě ta tmavá hnědá a tyrkysová, naopak ty broskvové a teplé rezavé bych nevyužila.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat

Přečteno za Duben 2024