úterý 8. září 2015

Knižní Wish List | Sarrah

Ahoj, vítám vás u tohoto příspěvku.
Nejdříve jsem chtěla napsat, že jsem vám v mé nedělní omluvě slibovala recenzi na třetí díl Odkazu dračích jezdců, tedy na Brisingr, ale nakonec jsem se rozhodla vám ukázat jaké knížku jsou na mém Wishlistu. Dvě knížky jsou z nové série a ta poslední celou jednu sérii prakticky měla uzavírat, kdyby nebyly další díly.

První
3. díl v sérii
Autor: Kiera Cassová
Původní název: The One
Edice: The Selection
Nakladatelství: CooBoo
Rok českého vydání: Ještě nevyšla
Anotace: 35 dívek začalo, ale vítězkou může být pouze jedna...
Když byla America vybrána do Selekce ani ve snu ji nenapadlo, že by se ocitla na dosah samotné koruny, natož k srdci prince Maxona. S blížícím se koncem soutěže narůstají hrozby před branami paláce a America si uvědomuje, jak je lehké všechno ztratit a jak těžce bude muset bojovat.






Slza
1. díl v sérii
Autor: Lauren Kateová
Původní název: Teardrop
Edice: Atlantida
Nakladatelství: Yoli
Rok českého vydání: 2014
Anotace: Nikdy nesmíš plakat... Sedmnáctiletá Eureka od své milované matky ví, že její slzy mají sílu obnovit dávno ztracený kontinent Atlantidu. Nesmí nikdy uronit ani slzu!
Při podivné nehodě její matka nečekaně umírá a Eureka pomalu ztrácí chuť do života. Potkává Andera, chlapce jehož oči jsou tyrkysové jako hlubiny oceánu, a který ji varuje před hrozícím smrtelným nebezpečím. Následně Eureka odhaluje starověký a děsivý příběh nešťastné dívky...




Vodopád
2. díl v sérii
Autor: Lauren Kateová
Původní název: Waterfall
Edice: Atlantida
Nakladatelství: Yoli
Rok českého vydání: 2015
Anotace: Příběh o dívce, jejíž slzy mají sílu vynést na povrch ztracený kontinent Atlantidu, pokračuje.
Eurečiny slzy zaplavily zemi a nyní Atlantida roste a s ní i moc zlého vládce Atlase. Eureka je jediná, kdo ho může zastavit, ale nejprve se musí naučit, jak bojovat. Ku pomoci jsou jí naštěstí přátelé. Vydává se na cestu přes oceán s kamarádkou Cat, její rodinou, Anderem a rovněž oslňujícím, ale i tajemným Sadařem, který Eurece přislíbil, že jí pomůže najít Solona. Ten totiž jako jediný ví, jak porazit velkého Atlase. Eureka má šanci zachránit svět, ale co všechno bude muset obětovat?
Nebude její láska k Anderovi zároveň největší překážkou?




Doufám, že se vám článek líbil a příště se zase zastavíte očima u mé recenze.
Read books
Sarrah

Žádné komentáře:

Okomentovat

Avon haul