neděle 7. dubna 2024

Zázračná podprsenka a další věci, co vám usnadní život | Astratex.cz

 Ahoj, vítám vás u dnešního článku. Mnohdy v poslední době vídám všude samou krajku, samé vizuálně zajímavé prádlo, ale to dnes vůbec nebude tématem. Dneska se zaměříme na kousky, které mají poskytnout, co největší komfort a v tomto případě ideálně nebýt vidět pod světlým oblečením. 

Zde už můžete vidět dnešní výběr produktů. Začnu kouskem nejdražším, ale současně tím, co nadělá nejvíc parády - push-up podprsenka. Na fotce vidíte Wonderbra Ultimate Double Push-Up plunge v tělové barvě, na pohled se jedná o opravdu kvalitní zpracování. Značka Wonderbra zde pracuje v rámci polštářků s gelem a vzduchem. Jedná se o klasickou kosticovou podprsenku s poměrně výraznou podporou, čili pokud do nějakých šatů potřebujete trochu obohatit dekolt, případně větší podporu, pak je vaším ideálním společníkem. Ramínka se dají vzadu odepínat a svým hladkým designem doslova zmizí pod každým tričkem, halenkou, šaty. Cena je trochu vyšší okolo 1300-1400 Kč, ale Astratex má velmi často různé slevové akce. 
Druhým kouskem jsou bambusové kalhoty české značky Gina. Já si obvykle kupuju vše v bavlněném provedení a bambusové mám vyzkoušené pouze jejich podprsenky (a že nejsou vůbec špatné). Bambusové vlákno v tomto odvětví skýtá mnoho výhod - je antibakteriální, hypoalergenní, prodyšné, termoregulační, odolává vzniku zápachů, absorbuje vlhkost a další a další benefity. Zní to prostě jako ideální prostředí pro vaše intimní partie. Samozřejmě v případě obepnutých kousků můžete zvolit i tanga nebo brazilky, ty též najdete v nabídce. 

No a borec na konec jsou tu dneska italské Cotonella kalhotky s nohavičkou, které já plánuju využívat proti odírání stehen pod šaty a sukně. Jsou z organické bavlny a v neskutečně věrohodném tělovém odstínu. Na těle nijak netlačí a hezky se přizpůsobí vašim křivkám. 

Článek vznikl ve spolupráci s Astratex, specialistou na spodní prádlo a plavky, za což děkuji. Cením se opakované spolupráce.

Řešíte prosvítající spodní prádlo pod oblečením nebo vás to nechává úplně chladné? Dejte mi vědět do komentářů :)

Sabča


7 komentářů:

  1. Sabčo, hezký nákup. Já prosvítající prádlo pod oblečením nemám ráda, takže nejvíc mých podprsenek je tělových, které nejsou nijak patrné ani pod bílými halenkami, kterých mám docela dost.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáni, to naprosto chápu :) Já se přiznám, že většinu času nosím tmavé věci, ale když už ne tak jsem taky ráda, že mi nikde neprosvítá černá nebo nedejbože nějaká barevná podprsenka.

      Vymazat
  2. Milá Sabi, tělová podprsenka je základ, jak píšeš, sama mám vlastně tři, jednu z toho z Lindexu, která je i samodržící, skvělá volba. Moc pěkné kousky sis pořídila. ☺♥ Hezký den kočko přeji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Eri, já mám doma ještě jednu už takovou zhoršenou, takže teď budu nosit převážně tuhle novou. Zatím je vážně super a co si budeme je i velmi efektní :D

      Vymazat
  3. Moc pěkný nákup, tělová podprsenka je super :)

    Smile Thess

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Sabi, moc pěkné kousky jsi vybrala, ať se dobře nosí :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj sabi,
    já nosím vlastně skoro pořád černé prádlo, ale mám tmavé vršky, takže mě nikdy nikde nic neprosvítá.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat