středa 15. listopadu 2023

Victoria´s Secret Lavender & Vanilla Relax

 Ahoj, vítám vás u recenze na mou vůbec první kosmetiku od Victoria´s Secret. Na letišti v Římě jsem neodolala kolekci s levandulí a vanilkou a koupila si tak trojici produktů jako dárek ode mě pro mě k narozkám. 

Vyživující krémový sprchový krém s bambuckým máslem 
V luxusní tubičce s bytelným víčkem se ukrývá krémový jemný sprchový krém, který skutečně nevysuší ani trochu. Vůni poněkud kazí ocásek bambuckého másla, ale pokud vám bambucké máslo voní budete spokojeni. Sprcháč pění zhruba středně, ostatně asi i díky tomu tolik nevysuší. Vesměs jsem s ním spokojená, ale za ty peníze bych si ho znova nekoupila doplnila bych příště sadu o jiný z produktů. 

Tělový sprej
Ústřední hrdina příběhu, tělové spreje od "Viktorky" jsou vyhlášené a ve své kategorií udávají trend. Mají na oko kvalitně udělanou střičku i víčko, velmi jemný rozprach a ač příliš nevydrží mají podmanivé a líbivé vůně, z té šířky všech vůní a jejich kombinací si vybere každý a já po tělovém spreji sahám ať už doma nebo když nechci mít vyloženě nějakou hodně výraznou vůni. Přítel je třeba zrovna docela citlivý na různé vůně, takže on tyhle tělové spreje kvituje oproti parfémům. 

Tělový olej
Na bázi kokosového oleje máme olejíček na tělo s praktickou pumpičkou, zjevně obaly jsou něco, co má značka vychytané a navíc musíte uznat, že řada i pospolu působí designově velmi čistě a dobře. Oleje stačí poměrně málo dobře se roztírá i vstřebává a krom toho pokožku krásně provoní. Nemůžu říct, že bych jí cítila pak přes den nebo tak, ale ten večer po to relativně cítit je, ale nijak silně že by vás to obtěžovalo. 

Suma sumárum všechny produkty dělají, co mají a ještě u toho skvěle vypadají na poličce. V rámci vůně se nijak nepodporují, co do výdrže nebo tak, tam vás tedy zklamu. Záleží samozřejmě na každém kolik je za kosmetiku ochoten dát. Já si to koupila na vyzkoušení, ne že bych už nechtěla odteď používat něco jiného. Na rozmazlování se nebo jako dárek vřele doporučuju, na běžné používání je to prostě předražené. V rámci výhodné nabídky vyšel celý set na 44€, běžně stojí každý z produktů 22€. 

Teď už se dá Victoria´s Secret sehnat tuším v Praze na Chodově, ale nevím zda i tahle přírodou inspirovaní edice, která za mě má hodně co nabídnout. Zaujaly mě tam minimálně dvě další vůně. 

Zkoušeli jste Victoria´s Secret ať už kosmetiku nebo prádlo? Dejte mi vědět do komentářů :)

Sabča


8 komentářů:

  1. Tak Victoria´s Secret jsem zatím nezkoušela ani kosmetiku ani prádlo, ale možná jednou, kdo ví... Vůni levandule tedy miluju :) Krásné dny, Sabi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, já se přiznám, že mě jejich spodní prádlo moc netankuje nemám ráda umělé materiály, takže bych si tam reálně koupila maximálně podprsenku a za tu by mi bylo asi líto dát takovou raketu. Mám docela ráda podprsenky od Sassy, ty mám dvě a tam je ta kvalita zpracování fajn a pak ještě Calvin Klein, ale ta mi přijde, že se vcelku rychle zničila.

      Vymazat
  2. Já na značky nejsem, takže od VS jsem si nikdy nic nekoupila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáni, to chápu :) Každý máme jiné priority a lákadla.

      Vymazat
  3. Ahoj Sabi, tak přímo tuto řadu neznám, ale produkty VS mám obecně páda, protože podléhám tomu, že VS. :)) Krásné podzimní dny.

    OdpovědětVymazat
  4. Popravdě mě značka moc neláká a je mi líto těch peněz.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Péťo, no málo to za kosmetiku rozhodně není, to chápu :)

      Vymazat
  5. Ahoj Sabi,
    asi jsem možná kdysi měla nějaký sprej, nejsem si tím vůbec jistá. Co se týče prádla, mají malé velikosti, takže si tam nevyberu ani podprsenku. Kosmetiku bych asi někdy možná potenciálně vyzkoušela, ale musela bych na to mít náladu a taky chuť utrácet, protože je to hodně peněz a vlastně to není ani parfém...
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat

Spotřebováno za Duben 2024