čtvrtek 23. listopadu 2023

Isana na barvené vlasy s granátovým jablkem a guaranou

 Ahoj, vítám vás u dnešního článku. Vzhledem k tomu, jak moc mě překvapila Balea se svou vlasovkou jsem chtěla dát šanci i Isaně. První po čem jsem sáhla je jejich řada na barvené vlasy s výtažky z granátového jablka a guarany. Každý z produktů stál 29,90 Kč.

Produkty jsou obaly podobné základní Balea řadě, mají klasické tuby, kdy kondicionér na víčku stojí, díky čemuž hutnější produkt lépe stéká. No teda předpokládá se, že kondicionér bude hutnější. A tím nám začíná příběh o tom jaký propadák tyhle dva produkty jsou. Já jsem snad ještě nikdy neměla vlasovku s granátovým jablkem, u které bych si řekla, že je to dobré. Šampon mi přijde, že vlas vůbec nevyčistí, že má takovou želé texturu, která po vlasu tak nějak spíše steče i když ho napěníte. Kondicionér je potom šíleně tekutý a vlasy mám po tom jako dráty a i přesto se rychle mastí, protože nejsou ani vyčištěné ani vyživené. Po dlouhé době zase budu muset něco dát pryč, protože to nebudu schopná vypotřebovat. Krom těchto neduhů mi nesedí ani parfemace, kde obě zmínění složky jsou patrné. Na jednu stranu co bych za tu cenu čekala, na druhou Balea to dělá levně a umí to. 

Nechci jednou řadou soudit celou značku, obzvláště vezmu-li v potaz jak umí tělovku nebo věci do koupele. Zkoušeli jste nějakou Isana vlasovku, která by vám vyrazila dech? Upřímně, dejte mi vědět do komentářů :) 

Sabča


5 komentářů:

  1. Ahoj Sabi, dobré vědět, ne tedy pro mě, ale předám info... ☺

    OdpovědětVymazat
  2. Dostala jsem jeden z šampionů značky od babičky - špatně si tehdy přečetla obal, myslela, že kupuje sprchový gel... Vonělo to pěkně, ale to je asi tak všechno, protože vlasy jako bych si ani neumyla. 🙂

    OdpovědětVymazat
  3. Sabčo, já kdysi měla nějaké tělové mléko a sprcháč s granátovým jablkem a vůbec mi to nevonělo (naštěstí jedno byl vzorek a jedno minibalení), takže se od té doby této parfemaci vyhýbám. Ale od Isany jsem si nedávno koupila kondicionér, myslím dokonce se stejné řady, jen s jinou parfemací. Tak jsem zvědavá, jak sedne mně.

    OdpovědětVymazat
  4. Já teď zainvestovala a pořídila se profi vlasovou kosmetiku :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Sabi,
    upřímně ne. Měla jsem několik masek a ty od Baley z řady Natural Beauty mi přišly lepší. Nebyl to žádný propadák, ale prostě mě to nějak neokouzlilo. Co se týče levné vlasovky, zrovna dodělávám v koupelně řadu na objem od Baley a je to taky peklíčko. Konečně jsem nějak dodělala šampon, který je hodně gelový, špatně myje vlasy, i když se napění. Kondicionér používám hlavně kvůli tomu, aby se mi vlasy dobře rozčesávaly. Tady to pořádně nefunguje. Už abych se toho zbavila...
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat

Spotřebováno za Duben 2024