čtvrtek 18. ledna 2024

wet n wild Nude Awakening : paletka očních stínů

 Ahoj, vítám vás po dlouhé době zase u nějaké dekorativní kosmetiky. Rozhodla jsem se konečně otestovat paletku wet n wild, kterou jsem dostala od Haničky k svátku. Jedná se o směsici velmi nositelných nude barev, takže jsem si s ní mohla vyhrát právě na nošení do práce. 

Paletka obsahuje celkem 10 odstínů - polovinu třpytivých a polovinu matných. Najdete tu základovou bílou i černočernou a dva přechodové stíny. Béžové a hnědé rozbíjí teplá hnědá až s nádechem do vínova. Světlé odstíny bohužel vypadají na oku téměř nerozeznatelně a tak se mým okamžitým oblíbencem stalo líčení s výraznou zlatohnědou doplněné právě o teplou hnědou. Hned u aplikace ale musím přestat chválit stíny jsou hrozně suché až křídové a vybudovat nějakou intenzitu na víčku tak zkrátka trvá a to i v případě, že budete používat na mokro. 
A takhle už to vypadá na očích, kde za tu odvedenou práci při budování stínů na druhou stranu dostanete vážně skvělou výdrž. Stíny se neslévají do sebe, nedělají na víčku linky a vydrží celý den v dobrém stavu. Paletka bude skvělým pomocníkem těm, kdo mají rádi světlé nenápadné líčení, ale určitě s ní udělají i nějaký trochu více večerní look. Co se pigmentace týče essence by možná vyšla podobně i lépe a cenově jsou taky na stejné úrovni čili si je dovolením nazvat suplementy. Paletka je navíc velmi malá a skladná, vhodná bude i na cestování. Já mám radši máslovější stíny, kde se s tím nemusím tolik prdět, ale na druhou stranu úplně k zahození to není.

Znáte značku wet n wild? Zkoušeli jste od ní něco? Dejte mi vědět do komentářů :)

Sabča


9 komentářů:

  1. Značku neznám. Já se moc nelíčím - jen příležitostně a většinou jen řasenkou. 🙂

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, to chápu. Já po stínech sahám taky v týdnu spíše vyjímečně. Radši si ráno přispím a než na oči dbám na pleťovku a pak k tomu hodím jen řasenku, obočenku a běžím do práce.

      Vymazat
  2. Barvy vypadají zajímavě, ale zdají se mi povětšinou teplé a mně sedí víc studené odstíny...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáni, já bych zas řekla, že na mě jsou studené až až a teď jsem to ještě více prokaučovala, že jsem si nedopatřením koupila paletku, co je děsně studená a já v ní vypadám, jak kdyby mi bylo šoufl. Já naopak čím teplejší tím lepší :-D

      Vymazat
  3. Sabi, o značce jsem slyšela, ale myslím, že jsem od ní nikdy nic neměla nebo si nevybavuju. Moc ti to sluší :) Skladba barviček je pěkná, nositelná. Miluju paletky :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, já myslím, že tahle značka dost frčela dříve hlavně u amerických YouTuberek. Děkuji za milá slova :)

      Vymazat
  4. Ahoj Sabi,
    Ja měla jen tu slavnou, kde je takový ten měnící se stín a krásné zelené barvičky, a ta byla super.
    Měj se krásně, Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Sabi, kdysi jsem měla nějaké paletky, nejvíce mi asi seděla ta na tvář, byla super. Za málo peněz, hodně muziky. Krásné barvičky a i líčení - samozřejmě. ♥♥

    OdpovědětVymazat
  6. Kdybych se uměla líčit jako ty, tak si paletky taky pořizuji. Já jsem na tohle docela kopyto, tak mám doma jen tři malé :D

    OdpovědětVymazat