středa 24. ledna 2024

Mary Kay Heart-Shaped Lipstick | rtěnky ve tvaru srdíčka

 Ahoj, vítám vás u dnešního článku s recenzí na trojici rtěnek Mary Kay, které krom srdíček na obalu jsou i ve tvaru srdíčka. Super tip na valentýnský dárek třeba pro kamarádku. Ostatně i já je dostala od kamarádky darem.

Rtěnky mají poměrně atypické balení, kdy jsou ve tvaru menší tužky a mají klikací vysouvání, přičemž víčko je vždy opatřené samolepkou v odstínu rtěnky včetně jejího názvu. Díky tomu, že si vysouváte doslova milimetr po milimetru se rtěnka tolik nelemtá v tom balení a hlavně je menší pravděpodobnost, že se jí něco stane třeba při pobytu v kabelce. Malý srdíčkový tvar je opravdu precizní a sic vykreslení větších rtů může chvíli trvat mně se s ní snadněji pracuje než s rtěnkami klasickými. Mám tři základní odstíny, co by měl mít doma každý kdo rtěnku alespoň občas nosí - červenou Bold Red o něco malinovější růžovou Courageous Pink a něžnou nude Natural Confidence. Hodně mě překvapilo, jak teď po všech sahám, ale to provedení balení má něco do sebe. Všechny rtěnky jsou navíc matné a ač s jídlem se moc nemusí snadno je kdekoliv reaplikujete a příliš se nemažou. Bold Red je taková velmi tlumená až do vínova, růžová je taková tmavá bobulová a nude je vhodná na každodenní nošení. Jestli se dají sehnat ještě to už nevím jednalo se o limitovanou edici, ale jinak vám je mohu doporučit pokud vám jde spíše o komfort při nošení než o nějakou dlouhou výdrž. 
Nosíte rtěnky nebo saháte raději po balzámu či lesku na běžný den? Dejte mi vědět do komentářů. Mě jednou za rtěnku vyřadili z přijímacího řízení a to jsem jednala s dvěma ženami a nepřijde mi, že zrovna při výkonu pozice, o kterou jsem se ucházela by měla rtěnka být problematická. Každopádně jsem ráda, že mě nevzali než abych to zjistila později. Svoboda v rámci oblékání a líčení je pro mě důležitá, stejně tak co se týče tetování, tak mi přijde jako pravěk řešit zda je někdo má nebo nemá. 

Sabča


9 komentářů:

  1. Najviac sa mi páči farba Natural Confidence, ostatne sú na mňa veľmi výrazne... Rúž veľmi nepoužívam ani lesk na pery, skôr hojivé zázrak z Avonu alebo iný balzám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, to chápu. Já to mám úplně stejně, ale musím se přiznat že tohle trio mě mile překvapilo.

      Vymazat
  2. Ráno rtěnku, přes den pak už většinou balzám, občas lesk (lesk mám v kabelce, balzám v psacím stole, takže je většinou jednodušší sáhnout po balzámu ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáni, chápu - mám to většinu dní podobně, ale čas od času je chuť na něco výraznějšího a obzvláště, když jdu někam mimo práci tak ráda doplním líčení rtěnkou. Já většinou nějaké ty komplikovanější líčení beru spíš ven ven než ven do práce, ne že bych nemohla, jen si v týdnu spíše přispím.

      Vymazat
  3. Ahoj Sabi,
    Nejvíce nosím jen konturkou vyplněné rty, pak asi různé lesky a zabarvene balzámy. V práci pořád mluvím a nemám moc času si to upravovat a hlídat. Značku Mary Kay vlastně vůbec nemám prozkousenou. Celkem by mě lákala.
    Měj se krásně, Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Haničko, zabarvený balzám tu mám načatý na každodenní nošení :D do práce. Jo to chápu, ty jsi v práci v jednom kole, je fakt že já když si beru rtěnku do práce tak právě nějakou, co se nerozpíjí a mizí postupně, abych nemusela někde otírat rozpité koutky a další neduhy.

      Vymazat
  4. Ahoj Sabi, barvičky i obal jsou to krásné, ale u mě dělá velké ALE, právě koncept značky. Jinak chválím. Moc prima páteček přeji. ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Eri, to chápu. Já jsem rtěnky dostala darem, jinak bych si je asi taky jen tak nepořídila ač vlastně nemám důvod proč ne. Vizážistky Mary Kay mě v minulosti jednou i líčily a krom toho, že byly šikovné, tak mi všechno sedlo.

      Vymazat
  5. Mary Kay je moje vzpomínká na náctileté roky. Měla jsem od ní rtěnku a tuším masku.

    OdpovědětVymazat