středa 31. ledna 2024

Balzámy na rty

 Ahoj, vítám vás u dnešního článku. Na balzámy na rty vždycky zapomínám ač je to typ produktu, který má člověk otevřený docela dlouho a nějaký má vždy po ruce. Dneska si tedy dáme takové shrnutí těch, co momentálně různě více či méně používám. 

Oyess Extra Care

Tenhle mám na svém nočním stolku a je i ze všech, co tu mám nejvýživnější. Obsahuje bambucké máslo, BIO včelí vosk, organický vosk z palmy karnauby, vosk z keřů kandelil a vyživující bio jojobový olej. Má takovou olejovou vůni i, zkrátka nic extra výrazného, je příjemně máslový a na rtech dělá vrstvu, která se postupně vstřebává. Balení je standardní vysunovací, ale to já preferuju oproti kalíškovým balzámům. Já vlastně nemůžu říct, že bych na něm shledala nějaké nedostatky. Patří k těm dražším, protože stojí 90 Kč, ale reálně jak často si kupujete balzám na rty? Já tak jednou za půl roku, většinou ani to ne neb často i nějaký dostanu. 

Neutrogena Lip Care

Tenhle jsem například dostala od Haničky k už předloňskému svátku a mám ho na pracovním stole společně s Neutrogena krémem na ruce. Tenhle mám ještě o kousek radši než Oyess protože je úplně bez parfemace a má stejně dobré hydratační schopnosti. Používám ho moc ráda a kdyby mi měly dojít zásoby, tak by to bylo to první pro co bych do drogerie šla. Cenově je na tom stejně jako předchozí čili 90 Kč. 

Catrice PowerFull Lipcare 040 Addicting Cassis

Jediný zabarvený balzám, co tu dneska uvidí. Podle mě už není ani v prodeji, mám ho už pěkně dlouho, ale řekla bych, že ho do pár měsíců konečně dodělám. Jsem tomu nejblíž ze všech načatých. Obsahuje kyselinu hyaluronovou, meloun, goji, okurku a kořen ze zázvoru. Parfemaci má spíš jako rtěnka než balzám, ale já ho ráda používám právě ráno při líčení, když na rtěnku nemám náladu a i tak chci rty alespoň na chvíli trochu zvýraznit.

Balzám, co mám v kabelce jsme si už ukazovali, takže ten pro dnešek vynechám a nechám tu jen tuto trojici. Jaké balzámy máte nejradši? Taky si na zimu pořizujete nějaké výživnější? Dejte mi vědět do komentářů :) 

Sabča

4 komentáře:

  1. Oyess som mala teraz, kúpenú u vás lebo v SR ho nemajú. Ale nesedí mi, skôr mám rada Alverde, Kneipp alebo Vaseline.

    OdpovědětVymazat
  2. Sabi Neutrogena je super, a Catrice jsem měla hodně ráda. Možná bych se po něm mohla znovu podívat. ☺♥

    OdpovědětVymazat
  3. Sabčo, z tvé trojice jsem neměla ani jeden. Já mám aktuálně rozdělaných tuším 5 balzámů (kabelka, noční stolek, práce, chalupa, chata) - je to taková směr od Alverde, přes Manufakturu až k Isaně. Taky jsem v poslední době dost balzámů dostala a tyky výrazně preferuju vysouvací... Jinak ráda jsem měla Blistexy, ale než si půjdu zas nějaký koupit, tak musím spotřebovat, co tu mám

    OdpovědětVymazat
  4. Balzámy se mi daří spotřebovat velmi málo. Za loňský rok jsem měla tuším jeden nebo dva. Nicméně teď v lednu tam mám rovnou tři :D

    OdpovědětVymazat