čtvrtek 25. ledna 2024

Rossmann haul

 Ahoj, vítám vás u dnešního článku, opět jsem dělala takový větší zásobovací nákup v aplikaci Rossmann, především kvůli 2+1 akce na vložky. Ty tu ale zrovna ukazovat nebudu, tak se pojďme podívat na ten zbytek.

Potřebovala jsem doplnit zásoby sprchových gelů neb doma mám poslední dva a na jeden do pár dnů zajisté přijde řada. Dlouho jsem okukovala tyhle dva krasavce od Dove až jsem si je konečně pořídila -jde o variantu anti-stress a rejuvenating s třešní a chia mlékem, každý mě vyšel po slevě na 63 Kč. Od Dove jsem si vzala i antiperspirant, tentokrát ve vůní marakuji a citronu za 107 Kč po slevě. Tělová mléka si taky zasluhovala nějaké posily a probíhala akce na Neutrogenu. Červenou mám doma zrovna načatou, sáhla jsem tedy po modré Hloubkově hydratační ve 400 ml s pumpičkou za 129 Kč.
Všimla jsem si, že je dostupná limitka gelů na holení Sweet as a Peach, a protože jsem jí ještě neměla vzala jsem si rovnou dva kousky, jeden za 34,90 Kč. Posledním zástupcem z této fotky je suchý šampon Batiste Radiance, opět pro mě nová varianta. Batiste je sice dražší, ale vyplatí se i za 125 Kč.
Pomalu se dostáváme na dekorativku - stálice tu zastupuje gel na obočí Catrice Colour & Fix a linka Precise Black od Dermacolu, oboje mám načaté a pouze vyměním za nové. Gel stál 81 Kč a linka 116 Kč. Řasenky si též žádaly osvěžení, báječná Catrice Glam&Doll mi vyschla a tak místo ní nasazuju Magnum od Dermacol za 180 Kč a do zásoby jsem vzala od Rival loves me Miss Curvy za pouhých 81 Kč. Ani jednu z řasenek jsem ještě neměla, tak uvidíme. 
Pomalu se začínáme blížit do finále - nudnou část zde zastupují uchošťoury za 16 Kč a mycí houba za 24 Kč. Dermacol krém s 15% karité vycházel na dobré peníze (89 Kč) a pokud si dobře pamatuju z vzorečku nebyl nikterak špatný. Krémy na ruce po zimě taky dost prořídli a tenhle krasavec od Isany s názvem Night & Beauty za 36 Kč vypadá nejen obalem moc dobře.
Sekce domácnost je tu dnes také zastoupena. Lenor je moje oblíbená značka aviváží a ač většinou beru modrou nebo zlatou dnes tu mám fialovou sladkou parfémovou vůni Relax za 90 Kč. Sidolux také bereme pravidelně ale v jiné vůní, bereme čistě marseillské mýdlo, na levanduli jsem ovšem zvědavá za 62 Kč. Isana náplň do dávkovače na mýdlo olivová za 22 Kč zajisté poslouží, já u mýdel na ruce žádné ty přidané vlastnosti nevnímám, takže jsem vzala co mi bylo zrovna sympatické.
Borec na konec je zásoba 5 balení odličovacích tamponů za 24,90 Kč balení 40 kusů. Těch já jak víte mám poměrně spotřebu. No a to by bylo všechno. 

Co jste naposledy ulovili v drogerii vy? Dejte mi vědět do komentářů :)

Sabča


8 komentářů:

  1. Ahoj Sabi,
    Moc pěkné nákupy, taky budu psát Rossmann haul. Zaujal mě sprchový gel Dove s třešní, to by mi určitě vonělo. Akci na vložky jsem taky využila, ta se fakt vyplatila.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, děkuju :) Já na něj koukala už vloni, ale v dmku malé balení neměly a velké se mi kupovat nechtělo. Tak mám radost, že ho konečně vyzkouším.

      Vymazat
  2. Dove sprchové produkty mám veľmi rada, prídu mi krémové a vôbec nevysušujú.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, přesně tak :) já je používám, co si jenom pamatuju

      Vymazat
  3. Prima nákup. Já se do Rossmanna chystala, když měli akci na masky, ale nějak mi to nevyšlo. Přemýšlím, jestli jsem si vůbec něco z kosmetiky od Nového roku koupila...

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Sabi, limitky na holení vypadají skvěle a Sidolux je láska, viď. Krásný víkend přeji. ♥

    OdpovědětVymazat
  5. Super haulík, Sabi :) Batiste si musím taky pořídit, vyzkoušela jsem i jiné suché šampony, ale tuhle značku mám nejradši. Do Rossmannu chodím moc ráda, za mě nej drogerka ♥ Sidolux miluju bílý, tento jsem ještě nezkoušela. Mám i prostředek na prach a taky krásně voní :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já se snažím všech nákupů zdržovat, ale v lednu jsem udělala menší nákup v DM. Tělové mléko od Neutrogeny bych ráda vyzkoušela.

    OdpovědětVymazat