středa 10. ledna 2024

Avon Care nová řada s glycerinem, mandlovým mlékem a vitaminem E

 Ahoj, vítám vás u dnešního článku, kde si společně představíme dva produkty nové řady Avon care. Letos v zimě Avon přišel s řadou obsahující glycerin, mandlové mléko a vitamin E. Já si pořídila krém na ruce a tělové mléko ve výhodném setu za nějakých 130 Kč. 

Celou řadu snoubí tmavě modrá s bílou, slibující poměrně slušnou hydrataci s názvem Essential Moisture. Trojitý hydratační komplex a 48 hodinová hydratace zní mým uším jako rajská hudba takto na zimu. Tělové mléko je v lahvičce s odklápěcím víčkem, mléko je středně hutné konzistence a velmi dobře se rozmazává i vsakuje. Vůně je taková krémově kyselkavá, ale na kůži nijak zvlášť dlouho nepřetrvává. Jedná se o poměrně štědrých 400 ml za přívětivou cenu. 

Po předraženém CeraVe, které na zimu nestojí za nic je tahle lidovka milým překvapením. Co jí používám tak se snad ani netěším až mi dojde. Tohle je pro všechny sušenky na zimu značka ideál. Jedinou nevýhodou je, že jakmile jste pod půlkou musíte krém sklepnout tím jak je hutnější. 

Krém na ruce je v podstatě zmenšenou verzí tělového mléka mající ty samé vlastnosti. Stačí trochu a máte ruce jako nové. Díky tomu, že balení na víčku stojí není ani problém, že by krém nešel ven z balení.

Oba produkty mě velmi mile překvapily a ráda si je budu kupovat opakovaně. Tělové mléka jsou možná lepší v dózách v kterých je většina řad také nabízena, ale za ty peníze? Boží! 

Sabča


4 komentáře:

  1. Já už teďka Avon vůbec nepoužívám. Kupuji si tam pouze parfémy, které mám své oblíbené. :-)

    http://www.jancahala.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Tělových mlék mám takovou zásobu, že asi zatím o žádném přemýšlet nemusím (a nebudu), ale krém na ruce zní dobře. Sice jich mám taky ještě zásobu, ale v podstatě už jen malá kabelková balení, která si asi chci nechat právě do kabelky nebo do práce na stůl.

    OdpovědětVymazat
  3. Joo, tyto tělová mléka mám tuze ráda. ☺♥

    OdpovědětVymazat
  4. Já z Avonu aktuálně používám rtěnku a měla jsem perníčkovou limitku.

    OdpovědětVymazat