čtvrtek 13. dubna 2023

Truly - našlehaná barevná kosmetika, která pobláznila Tik Tok

 Ahoj, vítám vás u dnešní recenze. Budeme se věnovat značce Truly, u nás dostupnou v Sephoře a momentálně hodně propagovanou na Tik Toku ať už v rámci selfcare nebo v rámci showertok videí. Jedná se o kosmetiku, která má různá netypická séra a našlehané barevné produkty s vtipnými názvy. U nás je cenově hodně přestřelená a její českou obdobou je třeba small business Lustco, který mám také v plánu vyzkoušet. 

Prvním produktem, na který jsem se dostala je Unicorn fruit našlehané tělové máslo plné barev s velmi sladkou cukrovou vůní. Konzistence je na dotek hodně hutná a bohatá, popravdě mi to trochu připomínalo nějakou lehčí tužší vazelínu. Nedá se to moc dobře roztírat, takže tohle balení mi vyšlo na tři použití. Současně to nebude nic pro lidi, co se neradi mažou - tohle je přesně ten produkt, co se dlouho vstřebává a lepí. Ve finále mě na tom bavily jenom ty barvičky a na to je to neskutečně přepálená záležitost - ve výprodeji to stojí 349 Kč. 
Poté došlo i na kokosové máslo na holení, to při rozdělání krásně voní, ale při použití je to finále jen další sladká nespecifikovatelná vůně. Navíc to na to holení reálně ani nefunguje dobře, zlatý gel na holení od Balea za 40 Kč. Ano, jsou v tom nějaké oleje, ale i tak ta žiletka po tom klouže špatně. Taktéž je toho potřeba spousta, a tak očekávám max. další dvě použití. Použila jsem to jednou. 
Absolutně nechápu, jak tahle značka může být tak populární. Výrobní hodnota musí být naprosto směšná, přijde mi to jako taková navoněná bída. Jsem z toho strašně zklamaná, protože mě to stálo nemalé peníze a měla jsem radost, že zkusím nějaké fajn produkty. Ve finále jsou oba k ničemu. 

Sabča 


3 komentáře:

  1. Hm, :( - tak to vypadá na totální propadák. Já tedy tuto kosmetiku neznám ani jsem ji nikde neviděla, od tebe o ní slyším poprvé. Takže díky za osvětu a varování, za co neutrácet ...

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tahle značka mi bohužel nic neříká.. To bude asi tím, že nemám Tik Tok

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Sabi,
    celou dobu jsem si myslela, že je to jen předražená sranda a tys mi to nyní potvrdila. Určitě to nebudu ani zkoušet...
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat