čtvrtek 6. dubna 2023

Gisou rodinná kosmetická značka založená na včelím vosku a péči o vlasy | recenze na jejich ikonický HONEY INFUSED HAIR OIL

Ahoj, vítám vás u dnešního článku, budeme se zde věnovat produktu na němž vznikla nyní trendy především vlasová kosmetika Gisou. Včelařství se v této rodině dědí již šest generací od roku 1972, zakladatelka značky vyrostla s tatínkem právě u včel, přičemž její maminka byla kadeřnice a nejznámější víceúčelový olej a jeho recepturu vyvíjela takřka pět let. Značka Gisou se pak zrodila až v roce 2013, kdy se  Negin Mirsalehi rozhodla svou medovou zkušenost sdílet s online světem a nyní už jí seženete na pultech například parfumerie Sephora. 

PROČ JE JEDINEČNÝ?

Tento luxusní vlasový olej je obohacen o med Mirsalehi z naší vlastní včelí zahrady Mirsalehi, který je určen k obnově a regeneraci vlasů do hloubky. Med je přírodní zvlhčující látka a udržuje přirozenou rovnováhu vlhkosti vlasů, což má za následek zdravé, jemné a silnější vlasy s hedvábným leskem.

PROČ JE VÍCEÚČELOVÝ? 

Náš víceúčelový vlasový olej lze použít jako přípravek před úpravou a finální úpravou vlasů, jako doplněk k masce na vlasy a jako noční kúru pro zdravé vlasy.

Tak teď když už jsem vám tu bohatě představila koncept značky možná chápete proč jsem jí chtěla vyzkoušet. Mimo to samotný olej vypadá díky balení velmi luxusně a v krabičce trošku jako parfém. Má kapátko neb je ho potřeba strašně maličko, snadno se to s ním přežene. To je s ním i můj největší problém buď dám dvě pipetky a mám vlasy hned mastný a vypadám jako namočený mop a nebo jsou v pohodě a vypadají skvostně - nádherně se lesknou etc. Bohužel předem nikdy nevíte jak to dopadne = problém. Díky tomu se mu ve finále spíš vyhýbám než abych ho brala jako nějaký objev či dokonce svatý grál. Na dně lahvičky si povíme, jak tahle pohádka dopadne, ale zatím ho nemůžu s čistým srdcem  doporučit pokud nemáte opravdu hodně suché vlasy. 

Jaká dražší značka zaujala naposledy svým konceptem vás? Dejte mi vědět v komentářích :)
Sabča 




6 komentářů:

  1. Překvapilo mě, že to je olejíček na vlasy, podle flakonku jsem čekala parfém :) Přiznávám se ale, že mě nezaujal, není to produkt, který bych potřebovala :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Já značku vůbec neznám, ale balení fakt vypadá luxusně

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Sabi, tak na první pohled vypadá olejíček skvěle. ☺ Značku neznám. Krásné Velikonoce přeji. ♥

    OdpovědětVymazat
  4. O této značce jsem slyšela, ale nemám s ní zkušenosti :-)

    http://www.jancahala.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Sabi,
    za mě je to akorát předražená sranda. Stál spoustu peněz a vlastně tento typ produktu nemám vůbec ráda.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Značku u tebe vidím prvně, takže děkuji za rozšíření obzorů. Bohužel mě nijak neuchvátila.

    OdpovědětVymazat