sobota 22. dubna 2023

the beauty dept. - masky z Actionu II.

 Ahoj, vítám vás u dnešního článku. Poslední dobou se mi daří dostat se do Actionu častěji, a tak pečlivě zkouším i úlovky z tohoto řetězce. Levnými maskami jsou doslova profláklý a minule jsme se tu bavily o jedné z podznaček - konkrétně the Mask Dr., která mě mile překvapila. Pro tentokrát tu mám trojici podznačky the beauty dept. Každá z této trojice stála 16 Kč. 

Cica-boo, here I am - Hydratační a uklidňující plátýnková maska s extraktem z centelly asicaticy

Maska má na omak tužší plátýnko, které se tolik nepřizpůsobí a má menší výřezy na oči a ústa, za mě je však obojí zmíněné vcelku snesitelné. Maska nemá vyloženě silnou parfemaci a když už ji aplikujete, tak dobře přilne a nesjíždí. Není tolik napuštěná, takže během těch 15 minut se vám většina z plátýnka přenese minimálně na pleť. Dělá hezky vyhlazenou a hydratovanou pleť. Byla jsem vážně spokojená za tu cenu.

Hola Aloe Vera - Hydratační plátýnková maska z extraktem z aloe vera
 
Druhá maska byla prakticky totožná, opět to plátýnko by to chtělo trochu tvarově vylepšit, ale za 16 Kč se vlastně nezlobím. Maska zase hezky držela, hydratovala a vyhladila pleť. Pokud tak super bude i ta třetí maska, tak je možné, že si je v Actionu budu kupovat pravidelně podle toho, jak se tam dostanu. 

Spill the Tea (Tree) - Čistící maska s výtažkem z tea tree

Poslední maska je s tea tree a podle toho i voní. U té jediné jsem si všimla, že byla hrozně rychle suchá a pak se prostě odchlipovala. Takže s tou jsem až tolik spokojená nebyla, ale jinak hezky vyhladila. 

Klidně bych si je pořídila znova, za tu cenu je i to mírné odchlipování úplně v pohodě a když o tom člověk ví, dá si masku když s ní může chvíli posedět. Pořád je to maska za méně než polovinu ceny masek Garnier, který jsou příjemnější plátýnkem a lépe drží, ale i tak já Action teď zkoušet budu a ráda. 

Co vy a masky z Actionu? Které máte rádi? Dejte mi vědět do komentářů :)

Sabča


4 komentáře:

  1. Tužší plátýnka moc nemiluju, ale na druhou stranu - za necelou dvacku, když jinak dobře funguji, to špatný kup není

    OdpovědětVymazat
  2. Pláču, do Actionu bych se tak ráda chtěla podívat, ale v Praze je to prakticky nereálné. 🙄🤔 Masky mají super popis.

    OdpovědětVymazat
  3. V Actionu jsem nebyla už ani nepamatuji kdy. Nicméně jsem ráda, že jsi byla s maskami spokojena!

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Sabi,
    tuhá plátýnka nemám moc ráda, al masky z Actionu jsou většinou hodně dobré. Třeba ty od The Mask Dr. jsou fakt povedené.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat