středa 26. dubna 2023

Avon Haul

 Ahoj, vítám vás u dnešního článku. Po dlouhé době jsem si toho v Avonu objednávala zase vícero a to jak u Haničky, tak i u mojí tchýně. Budou to tedy takové dvě části, doplnila jsem oblíbené produkty, ale mám tu i něco poprvé na zkoušku. 

Od tchýně 

Avon Care Full Volume s výtažkem z maliny a ibišku
Z nabídky těchto velkých šamponů už jsem měla variantu s kopřivou a lopuchem, když ještě byly ve starém balení a byl za tu cenu hrozně fajn. Po přebalení jsem se rozhodla zkusit i tenhle na objem za 100 Kč. Jinak si ale musím dát stopku, co se týče šamponů a kondicionérů mám jich minimálně na půl roku dopředu zásobu. 

Avon Naturals Kids sprej pro usnadnění rozčesávání vlasů s vůní manga 
Naopak tenhle rozčesávač si kupuji opakovaně, krásně sladce voní a skutečně rozčesávání usnadňuje. Teď s ním však budu zkoušet i takové ty overnight vlny za studena. Tentokrát vyšel na 109 Kč, byla sleva při více kusech, ale mně se toho využít nechtělo.

Avon works Facial Hair Remover
Parádní věc na odstranění "knírku". Já mám sice chloupky světlé, ale okolo úst to prostě s makeupem vypadá divně a tohle je pro mě nejlepší cesta, jak se jich zbavit. Mám doma ještě své první balení, ale už jsem pod půlkou. Stál okolo 50-60 Kč. 
Od Haničky

Micelární voda hloubkově čistící s vitaminem E pro všechny typy pleti 
Docházely mi doma zásoby micelárních vod a Avon je má okolo té stokoruny a všecky odličují skvěle. Tentokrát vůbec poprvé jsem si vzala z nějaké hloubkově čistící řady s vitaminem E. Vyšla jedna na nějakých 120 Kč. 
Joy in me, run with the fun nová řada s mangem 

Potřebovala jsem trochu doplnit dárkovou krabici pro nárazové dárky nebo na doplnění nějakého dárkové balíčku. Zaujala mě sada pěny do koupele a krému na ruce s vůní manga. Takže ta jakoby není pro mě, ale voní moc hezky. 
Shine Bright paletka
Tuhle paletku laděnou do růžových tónů jsem dostala od Haničky jako dárek. Moc děkuju Hani :) 

Power stay linka ve fixu 
Linky likviduju teď mnohem rychleji neb se líčím častěji. Od Avonu jsem měla kdysi jen nějaké kajalové tužky. Rozhodla jsem se dát šanci i jejich lince ve fixu a zatím je super a kreslí se s ní jedna báseň. Popravdě už ani nevím kolik stála :-D 

No a to už je tentokrát vše. Co jste si naposledy v Avonu objednávali vy? Dejte mi vědět do komentářů :)

Sabča

3 komentáře:

  1. Nejvíc mne zaujal krém na ruce s vůní manga. Krém s touhle vůní mám moc ráda, ale ten od YR, který mám teď se nekřesťansky drahý...

    OdpovědětVymazat
  2. Z Avonu už nějaký ten pátek nenakupuji a vůbec mi to nechybí. I když nějaké parfémy tam mají hodně dobré :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Sabi,
    dělala jsem objednávku v neděli a mám tam několik micelárek, které nutně potřebuji (jinak se nebudu mít čím odličovat), svíčky, vonné sáčky a to je asi vše...
    Tentokrát jsem si z kosmetiky brala jen nutnosti.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat