středa 23. listopadu 2022

OLEHENRIKSEN Oh My Stars : Rozjasňující skincare set

 Ahoj, vítám vás u dnešního článku. Vrhneme se tu trochu víc do mnou neprozkoumaných vod a těmi jsou aktivní látky konkrétně AHA kyseliny (kyselina glykolová a mléčná) a vitamín C. Právě ty najdete v produktech v sadě Oh My Stars, kterou já dostala od Haničky k narozeninám. 


OLEHENRIKSEN Glow2OH Dark Spot Toner 

Jako první jsem zkoušela právě toner s AHA kyselinami - kyselinou mléčnou a glykolovou. Krém na oči jsem tou dobou měla rozdělaný od The Inkey List, takže bohužel nemám žádné dojmy z fungování produktů při společném užívání. Tonikum jsem používala jako 3. nebo 4. krok rutiny po micelární vodě a čistící gelu aplikovala jsem si kapku do dlaně a vťupkala ho do pleti. Produkt má výraznou citrusovou parfemaci a je fakt kyselý když se vám dostane na rty. Do pleti se rychle vstřebává, ale před sérem ráda dám ještě nějakou mlhovinku bez aktivních látek. Jako sérum používám kyselinu hyaluronovou a tu je třeba dávat na navlhčenou pleť. Co jsem si vyhledávala tak taková kombinace je v pořádku a pro mě osobně to zatím funguje. Na pleti opravdu pozoruju, že se mi méně tvoří nové pupínky a pleť je na dotek i pohled o něco vyhlazenější. Mimo sadu tenhle tonik stojí 65 ml za 350 Kč a nebo 190 ml za 720 Kč, takže pro mě je to už high-end produkt a jen tak bych si ho sama nepořídila. Vyzkoušela jsem ho ráda a je super, pokud vám za to není líto tolik dát proč ne. Hodnotím 8/10, dva body dolů dávám za cenu. 

OLEHENRIKSEN Banana Bright Eye Cream 

Na oční krém přišla řada znatelně později, nicméně bohužel nebudu moct tak chválit. Krém má pronikavou za mě nepříjemnou parfemaci. Proboha však je to na oči, co tam potřebuje vonět? Je dost možné, že to na tom u mě celé ztroskotává, protože já už po prvním namazání měla na krém nepříjemnou reakci, takže ho budu posouvat dál. Za mě tenhle vyhypovaný produkt dostává jednoznačnou stopku. 

Takže finální verdikt tonikum za mě ano, oční krém však vůbec. Nicméně Haničce děkuji za možnost vyzkoušení této prémiové značky. A vy mi dejte do komentářů, co z dražší skincare jste zkoušely a já bych měla taky :-D

Sabča

3 komentáře:

  1. Já loví většinou v levných vodách, takže asi u mne inspiraci nenajdeš. Asi nejdražší, co si občas kupuji, jsou krémy od YR (ale já kupuju většinou z řady pro 50+ a to ještě není nic pro tebe ;-)).

    OdpovědětVymazat
  2. Oční krém mám doma také, ale ještě jsem nezkoušela. Mám k němu i sérum a krém, tak jsem na ně zvědavá!

    OdpovědětVymazat
  3. Neznám ani jeden produkt. Je fakt, že já toho na pleť používám úplné minimum :/

    http://www.jancahala.cz/

    OdpovědětVymazat

Spotřebováno za Duben 2024