středa 9. listopadu 2022

Milý Ježíšku nebo-li předvánoční wishlist

 Ahoj, vítám vás u dnešního článku. Koukala jsem, že poslední wishlist vyšel v létě a nejedna položka se mi díky němu splnila. No je čas si to zase trošku zaktualizovat a třeba inspirovat i na Vánoce. Zase si to vezmeme po jednotlivých kategoriích - kosmetika, oblečení, domácnost. 

Začnu netradičně oblečením. Hrozně jsem se teď vzhlídla v há emku (kdo by to byl řekl). Po tom, co jsem měla Zoot éru teda nastupuje há emková Sabča. Z jejich výběru se mi líbí cigaretové kalhoty, co už mám doma v černé barvě v béžové a v černobílé variantě, jakože chtěla bych i tu tmavě zelenou, ale ta počká až budu mít neutrální barvy. Navíc jedny stojí jen 499 Kč to za kalhoty není tolik. K tomu bych potřebovala nějaký elegantní topíky - na léto by se mi hodilo i více barev tílek a tyhle lemovaný krajkou jsou pastva pro oči. Stejně tak oversized saténová poměnková košile, ta už je dražší - no je absolutně skvostná ne? Ve společenských věcech pokračujeme černými šaty bez ramínek, na mě působí trošku jakože alá Dajána a jako malé černé by ke mě skvěle zapadly. Krajkové bodyčko po tom pokukuju už léta letoucí, H&M má úplně nádherné, akorát tam bych to musela vybírat v obchodě, protože jsem trochu zmatená jejich číslováním. Přeci jen bodyčko není věc, kterou by člověk vynosil tolik, proto jsem si ho dosud nepořídila. Zaujal mě i topík v lahvově zelené na jedno rameno a navíc stojí necelé dvě stovky. Z bot tu mám pouze jednoho zástupce - bílé tenisky Mustang ráda bych je vynosila jak k sportovním outfitům, tak k šatům, ale i k takovému tomu business casual. 
Kosmetika ke mně už neodmyslitelně patří a na wishlistu mám vždy nějaké položky. Teď už je to skladba trošku dražší, ale samozřejmě mě neurazí ani Nivea, Dove, Garnier nebo jiné značky. Zrovna od Garnieru bych ráda vyzkoušela tělový krém z nově uvedené Body Superfood řady, protože třeba ty masky na vlasy mi dost seděly. Vlasům bych pak chtěla dopřát po drogérkovém teroru něco lepšího a na doporučení Jany Hrmi mě zaujala přírodní značka Madara s řadou Grow a ač je dražší vyzkoušet bych jí chtěla. U většinově přírodní kosmetiky se na chvíli zdržíme i na tělo. Uvítala bych novou trnkovou řadu od Manufaktury a od Rituals Hammam s vůní eukalyptu s tím je pak sprcha úplně na jiný úrovni. Mezi dostupnějšími značkami s výrazně voňavými sprcháči bych pak zmínila Dermacol Aroma Rituals, dlouho jsem z jejich řad doma nic neměla. Z dekorativky bych ráda objevila produkty vyhlášené značky NYX.
Do domácnosti už trochu brzdím se spotřebiči, vůbec totiž nevím, kdy se reálně stěhovat budeme a nebudeme. Výhledově do dvou let, ale už tak některé spotřebiče, co máme schované budou pět let staré. Proto jsem s tím už mnohem opatrnější. Využila bych žehličku, docela jsem se roznosila v rámci košil a i společenské kalhoty a šaty si zaslouží přežehlit. O to víc vnímám to že svou žehličku prostě nemám a čím dál častěji by se hodila. Chtěla bych aby měla funkci na odvápnění a samočištění, nebyla moc těžká do ruky toť vše. Šperkovnici (již vím, že jí k Vánocům dostanu) bych využila taktéž a to pravidelně denně, věčně teď bojuju se zamotanými řetízky. Poslední položkou jsou skleničky z Bonami, k nímž už mám set talířů - takže ano chci je aby mi to ladilo :-D

No a to by bylo vlastně všechno. Co si budete letos od Ježíška přát vy? A co si třeba taky sami sobě dopřejete? Dejte mi vědět do komentářů :-) 

Sabča 







5 komentářů:

  1. Trnková řada od Manufaktury je naprosto úžasná! Šperkovnici jsem dostala od přítele loni :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem už v říjnu dala jasné pokyny, že chci něco od Yankee Candle a knížky od Julie Caplinové, tak mi nezbývá než doufat, že si to moji bližní pamatují :D

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Já vlastně ani nevím, co si přát. Určitě budu ráda za knížky, ale jinak žádné speciální přání nemám. Ale udělala jsem si radost teď - na Advent jsem si koupila dva advenťáky s dobrůtkami - mám teď nějaké složitější období, tak jsem měla pocit, že to potřebuju.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Sabi,
    vybrala sis moc pěkné věci. nejvíce se mi líbí zelený top na jedno rameno a ty černé šaty bez ramínek.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, děkuji :-) Podle mě se skvěle hodil i do společnosti k černým společenským kalhotám a stejně tak ty černé šaty. Na každou příležitost a zároveň skvěle elegantní. Jen se bojím, aby mi to nedělalo takový ty špíčky v podpaží.

      Vymazat

Spotřebováno za Duben 2024