čtvrtek 3. listopadu 2022

Nákupy & Novinky - DM, Sinsay, dárky k svátku, Oriflame, Lush...

 Ahoj, vítám vás u dalších nákupů a novinek, už je mi až trapné, že tu mám další, ale jak jsem avizovala v září, tak v podstatě měsíc a týden po narozeninách mám svátek. Podzim je tedy na dárky velmi bohatý a vzhledem k tomu, že tolik nejezdíme po výletech a už začínám kupovat dárky se občas vyskytne i něco ode mě pro mě. 

DM
Díky videu na Tik Toku jsem si omrkla všechny nové limitované edice a co bych z nich asi tak potřebovala. Myslela jsem, že u nás nepořídím a tak mě mile překvapilo, že 80% věcí měli. Koupila jsem si tělové máslo s kakaovým máslem a vůní lesních plodů za 55 Kč a jako druhý produkt nový gel na holení s vůní mandlí a bavlníku za 39,90 Kč. Za ty peníze a na ty obaly jsem se prostě nechala zlákat. Tělové máslo Balea neměla už roky a kdysi je měly sakra dobrý. 
Neopomněla jsem ani věci do koupele, už začíná být chladněji a vana je v takové té podzimní depce jako objetí. Z nových edicí tu mám od teteseptu Happy Gingerbreadman pěnu do koupele s pomerančem a kardamonem za 50 Kč. Druhá volba padla na novou edici Kneippu, na ten já si potrpím, a z jejich nové Gute Nacht neboli Dobrou noc řadu tu mám za 39,90 Kč sůl do koupele. 
Z takových běžných spotřebních věcí jsem zakoupila silonky Stella Jones Soft 20 za 39,90 Kč a už je zase nemám, protože se mi hned zatrhly. Jsem na tohle nešika, ale tyhle silonky jsou super nejsou tak nepřirozeně tmavé a nemají takový ty nepohodlné švy. Kupuju si je pořád dokola. Po nějaké odmlce jsem si koupila i tyhle houbičky na odličování nebo pro mě hlavně smývání jílových masek též za 39,90 Kč. V balení jsou dva kusy, tedy mi to zase na chvíli vystačí. 
Dokoupila jsem si i moje oblíbené masky na nohy dvoukrokové - peeling a krémová maska od Baley. Jedna vychází na nějakých 27 nebo 28 Kč a osobně mám s ní podobné výsledky jako u Neutrogeny. Takže pokud jste nezkoušeli měli byste. Za nákup v DM jsem platila 348 Kč. 
Sinsay 
Objednávala jsem tu dárek pro tchýni k svátku a využila 20% cashbacku navíc na Plné peněžence a vzala si i nějaký ne(zbytnosti) pro sebe. V první řadě pantofle, protože od maminky nosím na zahradu, od tchýně mám v práci a doma na vnitřní pohyb mi nezbyly žádný. Tyhle chlupatý šedý za 119 Kč byly teda jasná volba a jsou na omak příjemný. Akorát nejsou moc kvalitní, tak teď čekám až mi je přítel slepí. 

Hned využiju i otvírák na konzervy, já ten jednoduchý neumím obsluhovat a tuhle jsem si málem skalpovala půl ruky při otevírání rajského protlaku. Tenhle stál asi stovku a má krásný světle dřevěný rukojetě. V světlém dřevěném dekoru jsem si pořídila i prkýnka za nějakých 219 Kč, ty ještě nemáme v krabicích do budoucího doma, tak teď už jo. 

Poslední položkou nákupu pro mě byly skleničky s květovaným vzorem, podle mě půjdou využít i jako "whiskovky" a bude to vypadat pekelně dobře. Dvě vyšly okolo stokoruny, vzala jsem rovnou čtyři to je takový lepší počet. Za mou část nákupu jsem dala 635 Kč. 
Oriflame 
Oriflame se tenhle měsíc vydařil a krom dárků už k Vánocům jsem vzala sobě od každé mé oblíbené Love Nature masky jednu po 59,90 Kč za kus a voňavku Miss Giordani za 409 Kč. Už jsem dodělala Divine a kdysi jsem z téhle řady měla tělové mléko, což mě navedlo, že by mi mohla vonět. A zatím je skvělá, na podzim ideální hřejivá se závanem svěžesti. Díky partnerské slevě jsem celkem platila asi 408 Kč za všechny produkty, ale něco jsem ještě vydělala na objednávkách. 
Dárky od mamky s rodinou 
V sobotu 15.10. jsem byla u mamky, kde jsme slavili ségry svátek a vlastně i můj, protože ho mám jen o týden později. Od dcer mamky přítele jsem dostala od každé bomboniéru a v balíčku od mamky pak Geisha pralinky. Z kosmetiky sadu šamponu a kondicionéru Dove Intensive Repair, tu už jsem párkrát měla a není vůbec špatná. Letos už fakt nebudu nic z této kategorie potřebovat, dost možná mám vystaráno s šampony a kondicionéry až do jara. Pak si na mě mamka u kadeřnice vzpomněla a vzala mi dvoufázový kondicionér na rozčesávání vlasů. Moc hezky voní, je to přesně takový ten produkt, co pak cítíte z vlasů. 
V krasojízdě pokračujeme Caplinovou, jakou knihu byste u mě letos taky čekaly. Mamka se do jejích knih zbláznila stejně jako já a tohle je jediný díl, co jsem nečetla popořadě. Jedná se o Cukrárnu v Paříži ta byla totiž taky součástí svátkodárku. Tématicky jsem dostala vinné ponožky, bohužel bílé víno už není v prodeji, tak mám ponožky s vínem červeným a k tomu takový roztomilý kalhotky s vlčími máky. 
Od Kuby tety a strejdy k narozeninám 
Ještě jsem dostala asi letošní poslední dárek k narozeninám a to v podobě bílého vína od mé oblíbené značky Znovín Znojmo, se Sauvignonem ještě zkušenost nemám, ale ráda ochutnám. Pak novou limitovanou edici Toffife s bílou čokoládou, ano to balení na fotce už je jaksi prázdné... Toffife s bílou čokoládou je podstatně krémovější než originál. No a poslední věcí v taštičce byla svíčka Juicy Cherries, cokoliv s třešněma Sabča ráda, určitě na ní během dlouhých večerů zimních přijde řada. 
Lush
Od střední snad poprvé jsem se zase podívals do Prahy a s tím jsem spojila i nějaké nákupy, z kosmetiky to padlo na Lush. Vím, že je to zbytečně drahý ano, ale je to taková moje slabina. Mám tu dvě bomby a to Intergalactic a Snow Drift, obě dvě jsou modré jedna má takovou těžší a druhá takovou citrusovější parfemaci, ta druhá se líbila Tomovi s nímž jsem tam byla. Tak proč nezkusit něco nového, Intergalactic už dobře znám stejně jako další věc, co jsem si vybrala Mask of Magnaminty. Jílová maska s mátou a já mátu prostě můžu, navíc je to skvělá zklidňující čistící maska. K nákupu jsem dostala vzoreček tělového krému z vánoční edice Snow Fairy. Maska stála 350 Kč a každá z bomb pak 200 Kč. 

No a tím pro dnešek i článek uzavřu, nějaké objednávky mám ještě na cestě to bezpochyby, nějaké dárky ještě dostanu. No pošetřím si je pro další článek a snad se na mě nebudete zlobit. A nezapomeňte si taky dělat alespoň malé radosti.

Sabča









5 komentářů:

  1. Sabčo, prima nákupy. Pobavila jsi mne s tím otvírákem - já bych se s tím tvým do konzervy nedostala. Ale zas umím s otvírákem na kapesním noži a s tím klasickým, co prodávali v kdysi v Mechanice (akorát ho teda máme proklatě tupý).
    Ty houbičky z DMka jsem si nedávno kupovala taky.

    OdpovědětVymazat
  2. Pane jo, to je novinek! Vyzkoušeného nemám snad nic, ale těším se na recenze :)

    OdpovědětVymazat
  3. Bomby do koupele od Lushe jsou fakt krásný, voňavý a všechno, ale mě je vždycky tak líto za to dát ty peníze, když vím, že je hodím do vody a konec. :D Naštěstí se u mě tenhle problém vyřešil tím, že nemáme vanu a tím pádem nejsou bomby potřeba. :D
    Ty skleničky jsou nádherný! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Sabi,
    moc pěkné novinky a dárečky. S otvírákem jsem na tom taky bídně, vždy se s tím peru. Je úplně jedno, jaký mám:-D Ty masky z Oriflame jsou opravdu skvělé, mám je ráda a určitě si zase nějakou brzy koupím. Zaujalo mě to tělové máslo od Baley, ale zrovna nyní mám už mazadel doma dost. Tak třeba někdy jindy:-)
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Kosmetika od značky Balea je fajn. Hezky voní. Dobrou zkušenost mám i s šampony od Dove.

    OdpovědětVymazat

Spotřebováno za Duben 2024